Криминални новини от област Ловеч


На 11.07.2015 год. в 05.20 часа в гр.Тетевен л.а. «Ауди А4» управляван от 43 годишен мъж от града, на прав пътен участък навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в крайпътно дърво. Водачът е с множество наранявания и е откаран за лечение в болница в гр.София. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ-Ловеч са образувани две досъдебни производства срещу неизвестни извършители, които в нощта на 9 срещу 10 юли са проникнали в две къщи в с.Владиня. От стопанска постройка в двора на едната къща са отнети  4 кокошки и 28 пилета, а от другата къща липсват бормашина и 60 метров удължител за ток.
В нощта на 9 срещу 10 юли неизвестен извършител е проникнал в частен дом в с.Слатина, откъдето по данни на собствениците са отнети моторна резачка, малка шлифовалка, бормашина и 35 литра  домашна ракия. По случая в РУ-Ловеч е образувано досъдебно производство.

На 12.07.2015 год. в РУ-Ловеч е образувано досъдебно производство, което да установи извършителят на кражба на 70м. кабел от местност в землището на с.Радювене.
На 11.07.2015 год. в  РУ-Тетевен е започнато бързо полицейско производство срещу 21-годишен жител на с.Градежница, който на същата дата около 03.00ч. при управление на лек автомобил «Ситроен» е предизвикал пътен инцидент, а пробата с дрегер е установила 2,32 промила алкохол в издишания от него въздух.

Областна дирекция на МВР – Ловеч

 

Коментари