Красимира Дренчева: Напускам ВЪЗРАЖДАНЕ! Няма да говоря за жертвите, които съм правила- не са били за Костадинов, били са за Родината!


Съпругата на Николай Дренчев и един от двигателите на ВЪЗРАЖДАНЕ в област Ловеч написа гневен коментар по темата във фейсбук:

Днес доверието на председателя на Възраждане Костадин Костадинов към мен беше свалено. Това пролича, след като ме изхвърли без обяснения от страницата Възраждане – Ловеч, която създадох и администрирах през годините. Предполагам същото ще се случи и със страницата ми, където също има права. При това положение, за мен няма друг вариант освен да напусна партията, в чието създаване участвах. Няма да говоря за жертвите, които съм правила (както и децата ми) – не са били за Костадинов, били са за Родината. Всичко си заслужава, ако съм отворила очите поне на един човек да се бори за нормалност и за достоен живот. Жалко, че понякога нечие его тежи повече от тези неща! Възраждане е плод на усилията на много хора. Има много достойни сред тях. Няма да кажа нищо срещу никого от организацията. Но достойни са и Александър Арангелов и Иво Русчев. Подкрепям, разбира се и съпруга си – почтен и принципен. Тежко е да загърбя 10 годишен труд, надеждата и вярата, които са ме водили през годините, но всичко се гради, а достойнство не мога да си позволя да загубя. Напускам партията с чиста съвест!

Коментари