Константин Тренчев попиля приватизатора Борис Бояджиев и схемите му за бандитска приватизация … Бояджиев се срамува, че е приватизатор и има защо, обра ни, измами ни, бандитската приватизация е факт ….


В предаване по БНТ на 14.02.2020 от 18:50ч. Константин Тренчев обясни схемите за бандитската приватизация вижте, видеото от 08:40 до края . (ВИДЕО)
Голяма част от хората с боновите книжки са се примирили. Завлекли са ни приватизационните фондове, не ни е за първи път. Фондовете за масова приватизация са взети от хора на номенклатурата на ДС на БКП, могат да се правят на антикомунисти сега, правят се на капиталисти – аристократи първо поколение, а то няма по-смешно нещо. Те го взеха, това което взеха – предприятията, не да ги стегнат, а да дооберат каквото може и т.н. 
Борис Бояджиев е същият, през 2018г. продаде парцел на Химатех-АД, приватизирано от неговия фонд за масова приватизация „Св. Никола“. Парцел за 26 000 000 лева на Артекс и всички пари отидоха при него, нито стотинка не даде на хората с боновите книжки, защото през 2011 година го фалира и така всички активи на фонда станаха негови.

Днес Борис Бояджиев нарича себе си и семейството си бизнесмени, а не приватизатори, защото са фалирали фонда за масова приватизация, нищо че всички активи днес са при него, а акционерите, сиреч ние, останахме без пукнат лев. 

Коментари