Кой е Калоян Янков? Кандидат кмет на Велико Търново, човекът на Борис Бояджиев и на ДС на БКП


Господ да пази Велико Търново от психо-десните и приватизаторите от ортата на Борис Бояджиев и Николай Банев

„Троянецът“ Борис Бояджиев от Асеновград, така наричаме в Троян скандалния приватизатор и доносник на ДС на БКП Борис Бояджиев, който фалира фонда за масова приватизация заедно с Калоян Янков като преди това с фалшиви пълномощни им откраднаха хиляди бонови книжки и така съдружниците Бояджиев и Веселин Янков брат на Калоян Янков, който пък бил председател на Общото събрание на фонда, извършили най-голямата измама в историята на кражбите на акции от фонд. 

Най-важното е, че това било под погледа на прокуратурата, която била образувала пр.пр. 7271/2000г. СГП срещу инвестиционния посредник Спас Андреев, а не срещу човекa, който е получил акциите. Tака през 2014г. делото било прекратено поради изтичане на давността за това престъпление, а за другото изтекла ли е? Има ли умишлен банкрут и безстопанственост? Къде е ДАНС? Къде е ГДБОП? Къде е Прокуратурата и кога ще се справим с корупцията в България, която се крие под името Калоян Янков, Борис Бояджиев…

На снимката Борис Бояджиев и съниът му Тодор Бояджиев на протести пред съдебната палата заедно с Радан Кънев. Пак демократи!

Ето малко допълнителна информация.

Да, Калоян Янков е кандидат-кмет за В.Търново, който внушава неистини. Ето фактите. През 1999г. е замесен в грабежа на века на стотици хиляди бонови книжки от бившия вече ПФ „Св.Никола“ (прекръстен Индустриална Холдингова Компания) и умишлено фалиран през 2011г. от скандалния приватизатор Борис Бояджиев. Всеизвестно е че ПФ „Св.Никола“ е фондът на Държавна сигурност на БКП (ДС на БКП) и видно от протокола на съвета на директорите по-долу, всички от Първо Главно управление на ДС на БКП са там. Там е и скандалният Калоян Янков, който е председател на Общото събрание през 1999г. и милият нищо не знаел за грабежа, в който бил замесен инвестиционен посредник Спас Андреев през инкриминирания период 01.01-31.12.199г., когато Калоян Янков бил председетал на Общото събрание! Крадените бонови книжки естествено отишли при Веселин Янков, брат на Калоян Янков, който пък бил съдружник на приватизатора Борис Бояджиев известен като малкият Николай Банев. Борис Бояджиев бил изпълнителен директор на ПФ „Св.Никола“ през периода 1997-2011г. , като през 2011г. Борис Бояджиев внесъл молба за обявяване на фонда във фалит заради загуба от 23 000 лева. Година по-късно Бояджиев станал собственик на всичките активи на фонда за масова приватизация, а хилядите измамени и до днес чакат справедливост! Питайте Калоян Янков как така организира обира на века като измамиха стотици хиляди акционери, за да забогатеят?! Законно ли е? Нека Калоян Янков да отговори на въпроса защо е адвокат и до сега на хората свързани с мракобесната ДС на БКП? Това се казва демокрация, но и Хитлер е мислил за себе си, че е демократ, докато ние го определяме за диктатор, а режимът му е фашистки! Калоян Янков е определено психо десен, а такива са ДС на БКП! Опазете Велико Търново от психо десните и приватизаторите на ДС на БКП като Борис Бояджиев и Николай Банев, защото ви чака фалит и на Общината!

Извадна от Търговския регистър за съдружниците на приватизатора  Борис Бояджиев и Веселин Янков, брат на Калоян Янков


Ето какво иска да мислим за него, за кандидат-кмета на В.Търново Калоян Янков, уж демократ, слуга на Държавна сигурност на БКП и замесен във грабежа на хиляди по линия на масовата приватизация: 

Биографията, която иска да покаже Калоян Янков, човекът на Борис Бояджиев. (източник : https://vt.demokrati.bg/kmet/)

По професия съм адвокат и имам двадесет и пет годишна практика. Роден съм в село Самоводене и съм наследник на две поколения търновски адвокати, за това реших да продължа по пътя на професията на моя баща и моя дядо. Практиката ми е в сферата на гражданското, търговското и корпоративното право, управляващ съдружник съм на кантората „Янков и Ко“, която има офиси в София и Велико Търново. 

С политика се занимавам от три години като учредител на Движение Да, България. Сега съм член на Националния изпълнителен съвет на партията и председател на Местната организация във Велико Търново. 

Обичам Велико Търново, защото това е градът, в който съм израснал и тук са моите корени. Развивах кариерата си в столицата, но никога не съм изгубвал връзката с родния си край, тук са моите приятели от детинство и моето семейство. Днес съм уверен, че натрупаният професионален и житейски опит трябва да бъдат вложени, за да реализира Велико Търново своя огромен потенциал. 

Водещите цели, които си поставям за развитието на Велико Търново са:

Ускоряване на икономическото развитие, чрез привличане на нови инвестиции в областта на високите технологии. 

Нов профил на туризма – достъпен, разнообразен и свързан. 

Повишаване на благосъстоянието на хората.

Спешни действия за запазване на културно-историческото наследство и автентичния облик на старата част на града.

Ефективното, компетентно и отговорно управление на общината. Разширяване на прякото участие на гражданите в процесите на вземане на решения. Електронно управление.

Решителни мерки за борба с мръсния въздух. Увеличаване на зелените площи и паркове в града. Запазване и озеленяване на междублоковите пространства и квартални градинки.

Вярвам в бъдещето на Велико Търново, в неговите огромени възможности, уникални дух и атмосфера. Управлението на града има нужда от ново начало, от екип от хора с визия за настоящето и бъдещето, който да може да отключи пълния му потенциал. Именно от такива личности е съставен отбора, с който се явяваме на местните избори. Уверен съм, че с тях ще успеем да постигнем поставените задачи, защото те са достойни жени и мъже с богати биографии и гражданска енергия.

Управлението на града има нужда от ново начало, от екип от хора с визия за настоящето и бъдещето, който да може да отключи пълния му потенциал. Да се даде тласък за развитието на бизнеса, което и да доведе до търсения резултат – по-добър живот за хората. Вярвам, че заедно можем да извоюваме достойното бъдеще на Старата столица. 

И това е кандидат-кметът за старопрестолния град  Велико Търново, който се опитва да ви излъже с думи, а делата г-н Янков, по делата ще ви познаят и не се крийте зад белото на времето, а си признайте за престъпленията извършени от вас и Борис Бояджиев и брат ви Калоян Янков.  Поне веднъж в живота си кажете истината, като например ,че живеете в София и сте се регистирал в село Самоводене само, за да се впишите в листата за кмет, за да приватизирате и Велико Търново, но болярите не са вчерашни, този път номерата на ДС на БКП едва ли ще минат. 

Да кажем не на страха от ДС на БКП.  Да кажем не на псевдо демократите с червено бельо, защото народът е казал, че вълкът козината си мени, но нрава не! Четете в Троян Прес всички мародерства на приватизаторите Банев и Бояджиев, които били най-честните хора в България, като Калоян Янков демократа!!! Пази Боже България от такива като тях! 

Коментари