Кметът Михайлова представи актуалното състояние, проблемите и предизвикателствата на общината пред новите ни народни представители от Ловешки МИР


На 15.05.2017 г. в Информационно-културен център гр. Троян кметът Донка Михайлова, заедно с председателя на ОбС-Троян г-н Тодоров, домакинства на първата среща с новоизбраните народни представители от Ловешки МИР.

Поканата на троянския кмет приеха г-н Иван Миховски, г-н Милко Недялков, д-р Валентина Александрова и г-н Джейхан Ибрямов и общинските съветници от Председателския съвет. Участие взеха и заместник-кметовете на Община Троян.

Акцент в срещата бяха предизвикателствата, пред които община Троян се изправя. Кметът Михайлова очерта основните сфери, в които екипът й работи към момента и проблеми, за които Община Троян търси подкрепа като: Реконструкция на републиканския път II-35 в частта вход и изход на града; Реконструкция на републикански път III-402 (Доброданския разклон – Лесидрен); Реконструкция на пътя от входа на Орешак до Троянския манастир. Г-н Миховски пое ангажимент да съдейства за организиране на среща с министър Нанков.

Г-жа Михайлова предложи съдействие на народните представители при желание за организиране на приемни с гражданите на общината. Кметът подчерта надеждите да има добро взаимодействие с народните представители в името на Троян и троянци и ще очаква депутатите отново в Троян на традиционното празнично шествие на 24 май.

 

Коментари