Кметът Донка Михайлова подписа договор за изпълнение на строителните дейности за обект кръгово кръстовище на АИР-а


На 10 юли кметът Донка Михайлова подписа дългоочаквания договор за изпълнение на обект „Реконструкция кръстовище ул. „Васил Левски“ и ул. „Минко Радковски“ /при АИР/“.

След провеждане на процедурите по Закона за обществени поръчки, фирма „Пътстрой-Ловеч“ ЕООД е определена за изпълнител. Донка Михайлова и инж. Венцислав Беремски, управител на фирмата, подписаха договора и разговаряха по въпросите, свързани с предстоящото започване на работата на обекта.

Кметът Михайлова информира изпълнителя, че този обект е изключително важен за града и заедно с експертите от администрацията ще следят стриктно за спазване на сроковете и доброто качество на изпълнение. Инж. Беремски бе информиран още, че очакванията на ръководството са работата по обекта да започне максимално бързо и да бъде приложена стриктна временна организация на движението, която в най-малка степен да затруднява жителите и гостите на града.

Подписаният договор е на стойност 738 243,04 лв. с ДДС, а обектът е посветен на 150-та годишнина от обявяването на Троян за град.

Коментари