Искрен Арабаджиев от ПП влиза в кметската битка за Ловеч! „Демократична България“ все още запазват мълчание …


Народният представител от ПП-ДБ Искрен Арабаджиев ще бъде кандидат за кмет на община Ловеч. Това обяви самият той в своя фейсбук. От написаното от него не става ясно дали ще бъде кандидат за кмет от коалицията ПП-ДБ или само на ПП. Известно е, че в Ловеч „Демократична България“ имат свое силно ядро от гласоподаватели и може да се възползват да издигнат свой кандидат за кмет. Очакваме в скоро време ДБ да вдигнат завесата за предстоящите кметски избори.

Ето и какво написа самият Арабаджиев в своя профил:

С усещане за дълг и отговорност приех да бъда кандидат за кмет на родния ми Ловеч.
И градът, и хората в него заемат съществена част в моя живот. Знам, че мога да помогна в битката им за промяна на Ловеч с моите визия, опит и необремененост.
За 20 години сме се стопили наполовина. В акта за раждане на ловчалийчетата вече пише Троян, Плевен или Велико Търново, тъй като родилното отделение в болницата ни беше закрито;
От промишлен център се превърнахме град с ликвидиран местен бизнес;
С годините започнахме да се примиряваме с все по-малко, занижихме очакванията си към нашите избраници, а на тях им липсва амбиция и визия за управлението на града.
Време е да обърнем негативните тенденции и да живеем достойно в родния си град.
Време е Ловеч да има за кмет ловчалия, с когото заедно да върнем доверието на хората, че градът се движи в правилната посока;
Време е да активираме потенциала на града и да създадем среда и условия за задържането и връщането на повече млади хора;
Време е да накараме ловчалии да не се страхуват да мечтаят и да знаят, че могат да реализират мечтите си в града.
Борбата няма да е лесна заради всички местни зависимости и интереси, които ще се опитат да запазят позициите си.
За да успеем, ще трябват много хора и екипна работа. Подготовката ни вече е започнала. За мен и екипа ми е важно ловчалии да могат да се срещнат очи в очи с мен и с кандидатите ни за общински съветници. Да поговорим как можем да подобрим града си.
В следващите седмици заедно ще напишем основните ни приоритети и задачи и ще помислим за най-добрите начини как да ги реализираме.
Ловеч отново може да бъде град, в който хората избират да живеят! Нека тази есен постигнем промяната заедно!

Коментари