Иван Миховски в Шипково: Да не оставаме безразлични към унищожаването на една от гордостите на община Троян – комплексът за балнеолечение


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кандидатът за кмет на община Троян от ПП ГЕРБ Иван Миховски се срещна с жителите на село Шипково. На срещата бяха обсъдени проблемите на населеното място и вариантите за техните решения. “Шипково от желана дестинация за почивка се превърна в пустеещ курорт. Oт няколко години комплексът за балнеолечение, който преди беше туристическата визитка на селото, е на практика нефункциониращ. Сградата за балнеолечение от няколко години е с пробит покрив и се руши. Дългогодишната битка комплексът да стане от държавен – общински, беше спечелена, но в момента той не се стопанисва, и вместо да привлича, отблъсква туристите. Това е голямата болка на хората в Шипково. В неделя, 20 октомври, в Троян ще бъде заместник-министърът на туризма, пред когото ще поставим този въпрос“, заяви Миховски.

„Изготвили сме нова концепция за инвестиции във вътрешна и международна реклама на региона като туристическа дестинация. В програмата ни за управление са заложени мерки за подпомагане на дребния и среден бизнес, за насърчаване на предприемачите за участие в проекти за развитие на селския туризъм. Всичко това, разбира се, е свързано и с конкретни ангажименти от страна на общината и на правителството за подобряване на туристическата инфраструктура в региона“, допълни кандидатът за кмет. На срещата присъстваха и водачът на листата за общински съветници на ГЕРБ, Петко Пенков, както и кандидатът за кмет на село Шипково, Наталия Керембова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари