„Елпром Троян“ с ново престижно отличие – „Компания на годината“ за 2017-а


На проведеното вчера в хотел „Маринела“ четвърто издание на бизнес събитието „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА – Успехът на фокус”, организирано от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club, под патронажа на Валери Симеонов – заместник министър-председател по икономическата и демографската политика на Република България, на „Елпром Троян“ беше присъдено поредното отличие.

Възроденото предприятие от гр. Троян беше обявено за компания на 2017 г., в категория „Устойчиво развитие, конкурентоспособност и иновации“.

След изключителното признание – награда на германската икономика за иновации за 2017 г., дадена от Германо-българската индустриално-търговска камара и златния медал на Международния панаир в Пловдив, сега дружеството отново е отличено за разработката си на т.нар. умен електромотор, както и за цялостния си принос в развитието на технологиите и конкурентоспособността.

Припомняме, че авангардната технология Smart Digital Monitoring (SDM 30) е авторска разработка на “Елпром Троян”, с която параметрите на всеки електромотор могат да бъдат следени в реално време и представлява истинска революция в тази област.

От дружеството споделят, че през 2018 г. предстои нов технологичен пробив, основан на нано-технологиите, който ще позволи почти пълна симбиоза между човека и машината, което ще утвърди водещата роля на „Елпром Троян“ в производството на електромотори, не само в България, а и на международния пазар.

Коментари