Евродепутатът от ЕНП и ПП ГЕРБ Асим Адемов в пенсионерския клуб в Тетевен: ,,Мадлена Бояджиева се доказа като добър стопанин на общината, добър управленец и добър човек“


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Евродепутатът от ЕНП и ПП ГЕРБ Асим Адемов се срещна с възрастните хора от пенсионерския клуб в Тетевен, за да изкаже подкрепата си за кандидатурата на д-р Мадлена Бояджиева за кмет на община Тетевен втори мандат от ПП ГЕРБ:

,,Дошъл съм днес да подкрепя д-р Мадлена Бояджиева. Но първо искам да изкажа моята благодарност и респект за всичко, което сте правили във вашите младежки трудови години, защото днес, ако я има България, такава каквато я харесваме, а аз я харесвам, защото има много хубави неща, както има и много хубави неща тук в Тетевен, това го дължим на вас – на вашия труд, който сте полагали…Кметът на една община е и неин стопанин. Мадлена, като един добър стопанин, успява да изчисти задълженията на общината и да направи толкова много неща за тези четири години. Затова тя заслужава вашата подкрепа, защото тя се показа като добър стопанин на общината, като добър управленец и добър човек“.

Д-р Мадлена Бояджиева винаги се е срещала с възрастните хора от града и селата. Дали по празници, дали по тяхна покана или на срещи в кабинета ѝ. Тя винаги се е обръщала към тях с внимание и уважение. Преди две години д-р Бояджиева съдейства за осигуряване на дарение за подмяна на дограмата в пенсионерския клуб в Тетевен. От общинския бюджет винаги са осигурявани средства за различни нужди на пенсионерските клубове в общината.

,,През последните години аз и моят екип работихме здраво за един по-добър облик на града, за превръщането на община Тетевен в едно по-добро място за живеене. Стремяла съм се винаги да бъда сред вас – хората, да общувам с вас, да се вслушвам в предложенията и проблемите ви. Опитвах се да помагам с каквото мога и мисля, че успях да се справя с доста неща. Затова заставам отново пред вас, за да благодаря за подкрепата, която ми дадохте, за доверието, което ми гласувахте и отново да ги поискам. Благодаря!“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари