Евродепутатът от ЕНП и ПП ГЕРБ Асим Адемов и д-р Мадлена Бояджиева – кандидат за кмет на община Тетевен за втори мандат от ПП ГЕРБ, се срещнаха с жителите от селата Градежница и Глогово


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Евродепутатът от ЕНП и ПП ГЕРБ Асим Адемов и д-р Мадлена Бояджиева – кандидат за кмет на община Тетевен за втори мандат от ПП ГЕРБ, се срещнаха с жителите от селата Градежница и Глогово. На срещата бе представена програмата за управление на община Тетевен мандат 2019 – 2023 г., листата с кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ и кандидатът за кмет на село Градежница от ПП ГЕРБ – Митко Русинов.

Това не е първото посещение на Асим Адемов в община Тетевен. През февруари тази година, евродепутатът организира форум „Да върнем родителите в училище“, част от националната му кампания. Преди форума той имаше възможността да гостува в някои от училищата и детските градини, като беше впечатлен от направените промени в тях.

Д-р Мадлена Бояджиева откри срещата с думите: ,,Изключително съм щастлива, че отново имам честта да ви представя евродепутата от ЕНП и ПП ГЕРБ – г-н Асим Адемов. Той е един прекрасен човек, който се е доказал в професионален и житейски план. Човек, за когото разстоянието от Страсбург до Тетевен не е пречка, за да размени блага дума с хората и от малките населени места“.

На днешната среща г-н Адемов изрази подкрепата си спрямо кандидатурата на д-р Бояджиева и ѝ пожела успех: ,,Идвам тук, за да подкрепя Мадлена Бояджиева, защото наистина го заслужава. В предизборна кампания идват различни кандидати – общински кметове, съветници, всеки се представя, пишат се автобиографии. Но има нещо, което ни убягва, а според мен е много важно. Предполагам и вие ще се съгласите с мен – каква е душата на човек, защото човек може да бъде добър инженер, може да бъде добър лекар, може да бъде добър учител, но ако не е добър човек, всичко като че ли губи смисъл. А Мадлена, освен добър кмет, е и добър човек. Това за мен е много важно и затова когато тя ме попита дали мога да дойда, аз веднага дойдох, защото такива добри хора наистина заслужават подкрепа“.

През мандата на д-р Мадлена Бояджиева се наблегна на подобряването на образователната инфраструктура. Ремонтира се покривът на училището в село Градежница и се изградиха вътрешни санитарни възли. Направи се ремонт и на спортната зала към училището в село Глогово.  Извършен беше ремонт в учебно-административен корпус, физкултурен салон, общежитие и столова и кухня на НПГГСД „Сава Младенов“ в града на стойност 1 200 000 лв. чрез Оперативна програма „Региони в растеж“. Приключва мащабен ремонт на стойност 1 200 000 лв. в най-голямото училище в общината, СУ „Георги Бенковски“ в Тетевен. Приключи и реконструкцията на покрива на сградата на училището в Рибарица, финансиран по „Красива България“ и със средства от общинския бюджет. Изградена беше система за парно отопление в детската градина в с. Български извор. Ремонти се извършиха и в иновативното училище в село Черни Вит.

,,За мен беше важно да се подобрят материалните бази в детските градини и училищата в общината. Разбира се, не успяхме всичко да ремонтиране, има още неща, но важното е, че започнахме. Работихме не само за повишаване качеството на образование чрез ремонти на сградите, но и чрез организиране на Консултативен съвет на образованието. През годините правихме доста срещи с директори и учители, организирахме различни инициативи за младите хора. Защото вярвам, че е много важно децата ни да бъдат грамотни, за да имат едно по-добро бъдеще. Заставам пред вас, за да ви благодаря за подкрепата и доверието, което ми гласувахте и да посикам отново вашата подкрепа на 27-ми октомври“ – допълни канидатът за кмет на община Тетевен за втори мандат от ПП ГЕРБ – д-р Малдена Бояджиева.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари