Д-р Мадлена Бояджиева в село Галата: ,,В инвестиционната програма за 2019 г. заложихме средства в размер на близо 250 хил. лв. за ремонти в селото“


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

,,Още в началото на мандата заявих, че ще обръщаме внимание и на селата в общината. Във всяко едно село бяха инвестирани средства за различни дейности. В инвестиционната програма за 2019 г. за село Галата заложихме средства в размер на близо 250 хил. лв. за ремонти. Средствата са за изграждане на напорен резервоар за питейна вода, основен ремонт на централния площад и основен ремонт на улици. Отделно през 2018 г. беше одобрен за финансиране от Програмата за развитие на селските райони и проект за основен ремонт на главната улица „В. Левски“ на стойност 485 хил. лв., като ремонтът започна преди броени дни“ – това са част от нещата, които д-р Мадлена Бояджиева сподели пред жителите на предизборното си събрание.

Тя, като кандидат за кмет на община Тетевен за втори мандат, отново подкрепена от ПП ГЕРБ, разказа за постигнатите резултати в общината, като наблегна за извършените дейности в селото. През 2018 г. в Галата бяха вложени 118 хил. лв. за основен ремонт на уличната мрежа, който включваше улиците ,,Лазар Станев“, ,,Лиляна Димитрова“ и ,,Свилен Русев“. През годините бяха ремонтирани и улиците ,,Христо Кърпачев“, ,,Никола Вапцаров“ и ,,Христо Ботев“. Извършена беше и реконструкция на водопроводна мрежа, като по някои улици беше изцяло изградена, а по други – подменена.

Освен извършените ремонти в селото се организират и народни борби, които са традиционни. Те се осъществяват с подкрепата на Николай Нанков – зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството и д-р Бояджиева. Тази година в тях се включиха над 80 участника от различни населени места от България и борбите се проведоха пред многобройна публика от над 600 човека. През 2018 г. с подкрепата на  Марин Орлинов беше открита паметна плоча на Пенчо Шутев – дългогодишен състезател по борба.

На срещата д-р Бояджиева представи кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ и кандидата за кмет на село Галата от ПП ГЕРБ – Радослав Льоков, като благодари за подкрепата досега и поиска отново доверието на жителите на най-голямото село в община Тетевен.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари