Д-р Мадлена Бояджиева: В момента се изпълнява проект за рехабилитация на общинска улична мрежа в сервитутното очертание на гр. Тетевен с европейски средства на стойност над 2 млн. лв.


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Д-р Мадлена Бояджиева: В момента се изпълнява проект за рехабилитация на общинска улична мрежа в сервитутното очертание на гр. Тетевен с европейски средства на стойност над 2 млн. лв. Проектът включва общо 5 улици, сред които са главната улица ,,Иван Вазов“ и улица ,,Вит“ в кв. Полатен. Те придобиха изцяло нов облик. Освен в централната градска част, през годините работихме за промяна и в кварталите на Тетевен“.

Главната улица ,,Иван Вазов“ беше преобразена основно. В долната част тя беше превърната в пешеходна зона с места за отдих, с новозасадени дръвчета и цветя, със сменен водопровод. Горната част на улицата, чийто ремонт, беше реализиран благодарение на средства от ЕС, е с подновени бордюри, тротоари, нова асфалтова настилка, с обособени места за паркиране. Водопроводът и по тази част също беше подновен. През 2018 г. в кв. Полатен беше извършен ремонт на улиците ,,Асен и Петър“ и ,,1300 години“. Към днешна дата в Министерство на финансите е внесено искане за финансиране и на проект за ремонт на ул. ,,Отец Паисий“ в квартала, за която стана на въпрос в началото на годината по време на представянето на отчета на д-р Бояджиева.

,,Подписах и поредните два нови договора с Държавен фонд ,,Земеделие“, осигуряващи 100% безвъзмездна финансова помощ. Единият от тях е за ремонт на централния площад в града. След успешното реализиране на Националната програма за енергийна ефективност, обновяването на НПГГСД „С. Младенов“, ремонтирахме и редица малки и големи улици на територията на цялата община. В града обновихме и продължаваме да обновяваме централните улици, сменихме тротоарната настилка по улица „Христо Ботев“, ремонтирахме сградата на читалището и на СУ „Георги Бенковски“. Поредното доказателство, че вървим в правилната посока – обновяване на основни улици в града и на централната градска част“ – коментира д-р Бояджиева.

Проектът за реконструкция, подобряване и благоустрояване на централния градски площад е на стойност 777 160,39 лв. Основните дейности предвиждат изграждането и оборудването на площада, поставяне на фонтан с водни ефекти и художествено осветление, които да допринесат за подобряването на централната градска част.

,,Мисля, че най-добрата предизборна кампания на един кандидат за кмет за втори мандат е четиригодишното успешно управление. За последните четири години, през които бях кмет на община Тетевен, аз и моят екип работихме здраво и постигнахме много, направихме максимума в условията на кризата, в която беше поставена общината в края на 2015 г. Вярвам, че посоката, в която вървим, е правилна. Виждам одобрението на хората и знам, че тези четири години са си стрували усилията. Благодаря на всички вас, че повярвахте в мен и екипа ми. Надявам се, че всеки от вас на 27-ми откомври ще направи правилния избор – избор, носещ развитие за едно по-добро бъдеще на Тетевен“.

Това каза кандаидтът за кмет на община Тетевен за втори мандат от ПП ГЕРБ – д-р Мадлена Бояджиева, пред жителите от централната част на града и кв. Полатен. Уверено, рамо до рамо с канидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ, д-р Бояджиева вече втора седмица представя своите видими резултати, постигнати в мандата ѝ, срещайки удовлетворението на хората и вслушвайки се в техните предложения.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари