Д-р Мадлена Бояджиева в Български извор: Кой друг кмет е инвестирал повече средства и е асфалтирал толкова улици в селото


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Д-р Мадлена Бояджиева – кандидат за кмет на община Тетевен за втори мандат от ПП ГЕРБ, се срещна с жителите от село Български извор. Тя даде подробна информация за всичко, което е направено в цялата община и за това, което предстои. На събранието имаше изказвания и поставени въпроси, касаещи конкретни проблеми на селото, като д-р Бояджиева увери, че ще се търсят начини за тяхното решаване.

През изминалия мандат, въпреки големите задължения на общината и лошото финансово състояние, успяхме да извършим множество ремонти на училища, читалища, детски градини, салони и пътища на територията на цялата община, подчерта д-р Бояджиева.

В Български извор извършихме частичен ремонт на ОУ ,,Васил Левски“ и изградихме съвременно парно отопление на детската градина, която ще се отоплява с еко пелети. Ремонтирани бяха и няколко улици, сред които: ,,Васил Левски“, ,,Георги Бенковски“, ,,Иван Вазов“ и ,,Райна Княгина“. Искам да ви попитам – кой друг кмет е инвестирал повече средства и е асфалтирал толкова улици в селото, каза още д-р Бояджиева.

На срещата бяха представени и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ, както и кандидатът за кмет на село Български извор от ПП ГЕРБ – Исай Данг – млад и амбициозен човек, който има хъс и много свежи идеи за развитието на селото.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари