Д-р Костадинов: В момента смъртта е бизнес, а хората не са пациенти, а клиенти


Не знам дали сте се разхождали в Ловеч, но хората ги е страх да се ваксинират, обаче така се затвориха много бизнеси, заведения, какви мерки бихте въвели вие, ако влезете в 47-мото НС?

Често се разхождам в Ловеч, родата ми е от тук. Баба ми е от Врабево, сестра ми живее в Ловеч. Чрез медията ви ще призовава всички хора, които страдат от репресивните мерки на тези управляващи да изберат Възраждане с номер 5 на 14 ноември. Единствено Възраждане застава зад запазването на правата и свободите на хората и  се противопоставя на всички видове ограничения и рестрикции. Ако на предстоящите избори получим доверието на българите  и Възраждане стане политически фактор в 47-то Народно събрание, а аз имам възможност да управлявам държавата ще  отменя ограниченията, ще въведа пълна нормализация на живота  – ваксината и маските ще са само по желание. Не мисля, че ваксината за Ковид-19 трябва да се заплаща от данъкоплатците, а който иска да си я закупи така както си плащаме ваксината против грип, която е доброволна, така трябва и тази да се заплаща.

Как ще коментирате тогава тези страскащи статистики на починали хора?

Ако погледнем статистиките, ще видим, че 25% от починалите  Ковид-19 са регистрирани, че са починали в понеделник, не може ¼ да са починали в един ден. Нали се сещате че това означава, че статистиката не е съвсем точна. А ако статистиката не е точна и ни предоставя лъжливи данни, дали трябва да вярваме за всичко останало? Истината е, че големите цифри, които ни се представят в понеделник и които наистина са стряскащи включват данни и от почивните дни.  Аз знам за десетки случаи на хора с други заболявания починали в болницата, и записани, че са починали  с Ковид-19, поради една единствена причина, че влизайки в болничното заведение теста им се оказва положителен. Знаете, че от две години не се правят аутопсии и каквото се запише документално това се отчита в статистиката. Вече започвам да се чудя, колкото и невероятно да звучи, дали няма да се окаже, че имаме квота за починали от Ковид-19 спусната от Европейския съюз или от САЩ. Не си обяснявам по друг начин това, че управляващите бързат да наложат ваксината, а не правят нищо за оздравяването на здравната система вече две години.

А болниците дали са пълни, защото пътеката е висока?

Разбира се! Клиничната пътеката за Ковид 19 е над 1000 лв. и съм сигурен, че ще стане повече – над болниците се излива златен дъжд в момента и в момента смъртта е бизнес. Истината е, че първо болниците се пълнят заради паниката и психозата, които се насаждат в хората, които в момента, в който се закашлят, мислят че ще умрат. По паникьосаните и слаби духом хора отиват в болниците, в които веднага ги приемат, защото за болниците тези хора не са пациенти, те са клиенти. И в същото време, ако се наложи да приемат някой, който наистина има нужда, защото факт е, че при някои хора Ковид 19 протича изключително тежко и дори с летален край, изведнъж се оказва, че не могат да бъдат приети. В момента върлува и грип Б, който е още по-тежък. Нашата ПР-ка изкара грип Б, беше много зле, едва говореше, кашляше, имаше температура, отиде направи си тест – първият показа коронавирус, втория за 120 лв. обаче показа грип Б. Обаче ако тя беше един паниран човек, с придружаващи заболявания, малко по-възрастна и отиде в болница и попадне в среда пълна с наистина болни хора, какъв мислите, че щеше да е резултата, да не казам най-страшното. Лекува го обаче като всеки един грип и след 10 дни се възстанови.

Бойко Рашков обяви, че 60 милиона от 80 милиона са изтеглени кеш и изнесени в сакове и чували за магистрала Хемус, какво е вашето мнение?

Крайно време е да има арести на политически лидери. Крайно време е да има арести на бивши министри, на бивши депутати. Крайно време е Бойко Рашков, който си върши работата, да я довърши. Явно е обаче, че има и причини, поради които не му се разрешава да я довърши. Кражбата на тези милиони е достатъчно основание за арести и справедливи съдебни процеси за политически лидери. Ако не видим това сега  ще останем с впечатление, че някой пази тези, които са  откраднали тези пари и са ги изнесли със сакове. Ако разбира се  приемем,  че думите на Рашков са верни, въпреки че той е показал, че не е човек, който говори празни приказки. Не очаквам преди изборите да има арести на политици, защото България е американска колония, в която едните американски марионетки няма да ударят другите американски марионетки, както гласи българската поговорка, която всички  знаем „Гарван гарвану око не вади“.

Възраждане е с номер 5 в бюлетината!

Време ни е за Възраждане!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари