Д-р Алдин Начков  е непрекъснато сред хората в община Ловеч


Кандидатът за кмет на община Ловеч д-р Алдин Начков и народния представител от “Възраждане” – инж Николай Дренчев продължават предизборната обиколка на “Възраждане” в Ловеч. Само за ден те посетиха  шест събития в пет населени места. Навсякъде бяха посрешани радушно, а на места и с домашна баница. 

Огромен интерес предизвика отворената им среща с граждани в Ловеч, където живущите в града в продължение на близо два часа задаваха въпроси към кандидатът за кмет от “Възраждане”. Д-р Начков отговори на всеки, който вижда някакъв проблем в града. Представи програмата си и какви са решенията му за развитие на Ловеч.

Дневният му тур продължи към околните села – Абланица, Българене и Малиново. Навсякъде докторът беше посрещан с ентусиазъм.

В Малиново д-р Алдин Начков и народният представител инж. Николай Дренчев  бяха посрещнати от кандидата за кмет  от „Възраждане“ Марин Стефанов. Кандидатурата на Марин Стефанов се приема с радост от жителите на двуетническото село, което му гарантира подкрепа на изборите. 

Като част от предизборната обиколка д-р Алдин Начков и инж. Николай Дренчев да посетиха и Троян, където участваха в награждаването на децата от отворения шахматен турнир на града. 

„Възраждане“ е с N42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари