Движението за права и свободи закри предизборната си кампания в Галата


Движението за права и свободи закри предизборната си кампания за област Ловеч в село Галата, община Тетевен тази вечер. В препълнената зала дойдоха кандидатите за общински съветници в община Тетевен: Виолета Ивайлова, Младен Младенов, Игнат Иванов, Анелия Малакова, Красимир Красимиров, Златомира Симеонова, Румен Аделиянов, Марек Сираков, Айхан Момчилов, Страхил Симеонов, Димитър Димитров, Калинка Мирославова, Николай Младенов, Русин Александров, Йордан Йорданов, Стоян Кючуков, Росен Емилов, Калин Ивов, Данчо Маринов и Стефан Добревски.

Близо до хората беше и кандидатът за кмет на селото Андриян Маринов. За да подкрепят “отбора”, какво винаги, на срещата бяха народният представител на ДПС от Ловеч Джейхан Ибрямов и областният председател на ДПС – Ловеч и кандидат за кмет на Ловеч – Сурай Велиева. За подкрепа в залата бяха и кандидатите за кметове на села в общината: Севин Иванов – Български извор, Елка Силянова – Градежница и Бисер Габровски – село Глогово.


“Подкрепете нас – своите деца и няма да съжалявате, ние ще се борим за селото в общинския съвет”, започна емоционално срещата водачът на листата Виолета Ивайлова.

Досегашният кмет и кандидат за нов мандат се обърна към хората в залата като към приятели, защото те са такива. “Кандидатирах се отново за кмет, защото знам всичко за селото. Знам всяка една улица с каква мъка е и на какво тегло е. Нашият кандидат за кмет на община са общинските съветници, защото те управляват общината”, категоричен беше той. “Преди четири години обещах две неща, които ще направя лично аз – да почистя селото и да направя санитарен възел в тази зала, в която сме сега. И двете неща вече са факт и в двете начинания намерих подкрепа”, продължи той и пое първия си ангажимент, ако бъде избран отново за кмет на селото: “ще ремонтирам лично със свои средства входа на тази зала, за да е едно по-красиво място”, завърши той.

“Тук до мен днес са новите попълнения на общинския съвет и старите герои, които неуморно се бореха за правата на селото цял мандат”, обърна се към хората областният председател на ДПС – Ловеч Сурай Велиева и продължи: “важно е кои хора ще влязат в общинския съвет, за да бъдат те до кмета и хората при управлението на селата и цялата община”, допълни тя.

Бурните аплодисменти на залата спечели и народният представирел на ДПС в Ловеч – Джейхан Ибрямов. “Това е отборът на ДПС – млади, отговорни, можещи и нахъсни хора, които сега ще защитават правата ви в общината”, обърна се към хората той. “Гарантирам ви, че ДПС ще бъде в управлението на община Тетевен в следващия мандат. Изберете четиримата кметове на кметства и вашите деца за общински съветници и ще усетите разликата съвсем скоро”, категоричен беше той. “Напълно трябва да се промени моделът на управление на общината, за да не се отделят селата. Глсувайте с номер 55 и това ще стане факт”, допълни г-н Ибрямов.

С #55 в бюлетината на 27 октомври ще има ВЛАСТ ЗА ХОРАТА!

Коментари