Да ни е честит Бойкикев, премиерът на Маджо и Васил Божков


Еваларка на Христо Бойкикев – човекът вече приема поздравления за премиерския пост от подпийнали сикаджии на Орлов мост. И се снима с тях. Победителите се преброяват в аванс.

Работата явно е опечена, щом е съгласувано даже с Маджо. 

И агитките на Васил Божков са доволни, ръкопляскат (Както написа Евгений Михайлов, десните най-после попаднаха на правилния коалиционен партньор – Черепа).

А има едно „добро“ и от Ахмед Доган. Той лично обеща онзи ден на Росенец, че ще отдели от баницата за момчетата от „Да, България“.

Ето за това беше всичко, ако някой е имал илюзия. За да яхне властта, въпреки че даже не е представен в парламента. Да стане министър-председател на крилете на неокомунистически реакционен пуч, подпомогнат от криминални елементи.

Обаче, уважаеми Христо, лесно е да се пишеш революционер в страната на мекушавия Бойко Борисов. След България иди освободи и други народи, като Левски. Мини през Париж – там Макрон ще те посрещне с водните оръдия. Или се отбий през Берлин, Меркел също е приготвила изненади. За Орбан в Будапеща, Путин в Москва, Нетаняху в Тел Авив, Ердоган в Анкара и Вучич в Белград няма смисъл да говорим.

Иначе положението е „Мутри, вън“!

източник: Pik.bg

Коментари