Дайте шанс за нов живот на бездомно куче като го осиновите


На много места по света надделява добрата практика да се осиновяват домашни любимци, вместо да се купуват и отглеждат скъпи породисти кучета и котки.  Горещо подкрепяме тази тенденция и се надяваме тя да намери привърженици и в Троян.

На сайта на Община Троян, в раздел „Околна среда“, редовно се качват снимки на кучетата, които могат да бъдат осиновени от общинския приют за бездомни животни. Посоченият под всяка снимка срок за осиновяване съответства на законово регламентирания 14- дневен срок, в който кучето престоява в приюта.

Осиновяването е безплатно. Животинките си отиват у дома обезпаразитени, ваксинирани, с микрочип и ЕС паспорт. Всички кучета се дават кастрирани.

Ако смятате, че можете да поемете отговорността за нов четириног член на семейството, не се колебайте да се свържете с експертите по екология, които ще отговорят на въпросите ви на телефон 0670 / 6 80 17.

За да видите актуалните възможности за осиновяване, последвайте линка https://www.troyan.bg/bg/obshtinski-priyut-za-bezdomni-kucheta/kucheta-za-osinovyavane-v-obshtinski-priyut-za-kucheta

Коментари