Гриша Костов от Алфарезорт грабна „Оскар“ за филма „Зараза“ в к.к. Чифлик… естествено с подкрепата на „черната овца“ Антоанета Симеонова – лицето на корупцията или некъдърността в троянския съд?!


Скандално известният туроператор Гриша Костов станал известен с умишления фалит през 2016г. на „Алфатур“. Всички помним как хиляди наши сънародници останаха преди Коледа на 2016г. по летищата в целия свят , тъй като Гриша Костов извъртя фалит на туроператора „Алфатур“ през месец Декември 2016г. Месец по-рано същият закупи „Малката Веника“ в к.к. Чифлик. Така започна ерата на цирковете в троянския курорт. 

Всеизвестно е менталното състояние на Гриша Костов, който е със силно ментално разстройство, граничещо с диагноза на Фройд, която всеки вече му е сложил, но има специализирани места, където такива като него биват настанявани, а за тях се грижат санитари. Проблемът, който има Гриша Костов се нарича  безотговорност и нееднократно го е доказвал. Първо с Алфатур, сега с Алфарезорт. Опасното е, че днес с маркучи от реката водоснабдява хотела Алфарезорт и така подлага на риск всички почиващи там, но това явно не е проблем за него. А проверяващите видно от протокола от 17.02.2020 година са установили в т.3 от протокола маркучи, с които се водоснабдява, а така също и в т.2 се коментира за такива. Това е предпоставка за епидемия, зараза, а това е престъпление срещу населението инкриминирано от НК.

Следва продължение.

Коментари