Владимир Илиев: Хубаво е да те посрещнат в родния град


Няколко дена след завръщането си в България и дни след своя рожден ден, Владимир Илиев – европейски шампион по биатлон за 2017 г. се срещна с троянски спортисти, медии и гости в Информационно-културния център в града.

Кметът г-жа Михайлова поздрави троянския шампион и неговия треньор и им пожела още много успехи. Символично, кметът подари на Илиев торта, запечатала момент от състезателната му кариера. Тя подчерта, че примерът на Владо е заразяващ. Г-жа Михайлова поздрави и Цветан Цочев и каза, че този успех е и негов.

Владимир Илиев изказа благодарности към Община Троян и г-жа Михайлова и сподели „Хубаво е да те посрещнат в родния град“. Състезателят каза, че всяка следваща състезателна година става по-трудна, но също така, че е бил готов за този успех и по-рано. Състезателят сподели за приятелствата в спорта и извън пистата и разказа за трудът и постоянството нужни за успеха в спорта.

На финал, кметът на Община Троян съобщи, че на заседанието на Общински съвет-Троян през месец април, ще предложи награда за Владимир Илиев и неговия треньор съгласно Правилника за награждаване на изявени спортисти и техните треньори от Община Троян.

Още веднъж – честита победа на европейския шампион Владимир Илиев!

Коментари