Визии и послания от Троян посрещат международните делегации, които пристигат у нас за председателството на България на ЕС


Вдъхновяващи послания за 150-та годишнина на Троян ще се появят в столицата, в навечерието на председателството на страната ни на ЕС.

От 18 декември, на ключови места в София – метростанции и булеварди, ще бъде поставена външна реклама, която ще промотира знаковата годишнина на нашия град, чрез „150 причини да посетиш Троян“. В края на 2017 г. стартира активната реклама за популяризиране на 150-та годишнина от обявяването на Троян за град, която отбелязваме през 2018 г. В най-празничния месец, характерен с повече почивни дни и отпуски, Троян предлага на всички, които не са посещавали балканджийския град няколко стимула, за да се отдадат на заслужена почивка.

Месец декември е сред най-подходящите, в които „Да усетиш гостоприемството на троянци“. Коледните и новогодишни празници, изкарани в приятната компания на семейството или приятелите, в уютната обстановка на троянските къщи за гости и механи е един от добрите начини да създадеш приятни спомени.

„Да плуваш в открит басейн с минерална вода дори през зимата“ е нещо, което може да направиш именно в троянското село Чифлик. Много от хотелите и къщите за гости предлагат ползването на целогодишно отворени външни минерални басейни. Водата извира от недрата на земята с температура около 55 градуса, което я прави изключително приятна за къпане дори през зимата. Когато завали първият сняг и си избрал именно тази дестинация, може да скочиш в топлия минерален басейн и с чаша чай да се насладиш на приказната снежна картина.

„Да надникнеш в сърцето на Балкана“ е причина да планираш своята почивка в Троянския Балкан. Той пленява с планинска природа, традиции и дух, съхранявани грижливо през годините.

Тези са първите послания, които ще видят преминаващите покрай: метростанция „Сердика“; метростанция „Летище“; кръстовището на  бул. „България“ и ул. „Фритьоф Нансен“; ул. „Фритьоф Нансен“ и бул. „България“ (пешеходен мост).

Ела и се увери сам в красотата на троянския край и открий своята причина, която ще те връща тук отново!

Коментари