Вече и по VIBER може да се свържите с кмета на Троян в приемния ден


Нов канал за комуникацията си с гражданите въвежда кметът Михайлова в началото на 2021 г. С оглед спазване на противоепидемичните мерки, приемните дни на кмета на Общината в сградата на администрацията временно бяха прекратени. За да имат възможност желаещите да разговарят с кмета, приемните дни в последните няколко месеца се реализират по телефона.

От началото на годината, администрацията въвежда и нов канал за комуникация – чрез приложението Viber, което позволява провеждане на видео-разговори. Какво е необходимо да направи всеки желаещ да разговаря по даден казус с кмета? Предварително да се запише на телефон 0670/68050 или по е-мейл postbox@troyan.bg, като задължително трябва да посочи своите имена, телефон за обратна връзка и темата на разговор, която ще постави, както и как би желал да проведе разговора с кмета – чрез видео обаждане по Viber или чрез телефонен разговор. Служител от администрацията ще се обади, за да информира за датата и часа, в който заявилият желание за разговор с кмета ще получи обаждане от г-жа Михайлова.

Приемните дни се провеждат в четвъртъците, в часовия диапазон от 08:30 до 10:30 ч. В населените места от общината, кметовете и кметските съветници ще съдействат на жителите да осъществят връзка с кмета на община Троян и да проведат разговор в рамките на приемния ден. Жителите на селата, които не разполагат с телефонна или интернет връзка, могат да подадат своята заявка за разговор към кметовете и кметските наместници на села.

Коментари