Веселка от „Фермата“ ще инвестира голямата награда в собствен бизнес


Първата жена у нас, която печели формата, се стяга и за ремонт на дома си

Младата Веселка Маринова, която влиза в телевизионната история като първата жена победител във „Фермата“, вече крои планове как да инвестира голямата награда от 100 000 лв. Многодетната майка не бърза с решението как да разпредели сумата, но иска да стегне дома си и да стартира собствен бизнес, пише в. „Монитор“.

„Засега мисля да изчакам и да преценя как е по-добре да изхарча голямата награда.

Част от парите може би ще оползотворя в подобряване на къщата ми.

Ще се опитам с помощни насоки да стартирам някакъв бизнес. Не съм решила със сигурност в каква сфера, но първоначално мислих да е свързано с това, с което се занимавам – дърводобив“, разкри пред „Монитор“ тя.

23-годишната конярка от с. Борима, която безапелационно надви конкуренцията, още не може да осъзнае триумфа си.

„Първо се огледах около мен дали има някой, който да ме ощипе, защото не можах да повярвам. Представях си как се случва предната вечер, но не вярвах, че може да стане наистина“, сподели тя.

Веселка разказа още пред „Монитор“, че най-тежко в последната битка й било сеченето заради болката от контузията, а най-много се притеснявала от доминото. Що се отнася до съперниците й – по-трудно за нея било да застане срещу автомонтьора с постоянен адрес в Испания Красимир Джунов.

„Краси и Маргарита бяха подготвени, но

срещу Краси ми беше трудно заради психическата нагласа, че се изправям срещу мъж,

който е по-силен от мен“, уточни тя.

Припомняме, че финалът в събота вечер стартира с два двубоя – мъжки и женски. Веси успя да надвие детската учителка Маргарита, а Краси – последният оцелял от чорбаджиите Сами Хоссни. Така Веселка и Краси стигнаха до финалната права. В първата и втората игра от дуела между тях младата конярка надви противника си. Зрителският вот пък завърши с 79% за Веси и 21% за Краси.

Междувременно продуцентите и тв водещи Иван и Андрей обявиха, че стартира кастингът за шести сезон на „Фермата“.


Коментари