ВАЖНО! Поради лошите метеорологични прогнози настъпва промяна в програмата на събитието Джулай морнинг

Троянци и гости на града ще посрещат Джулая на Къпинчо


Община Троян, организатор на събитията Рок Академия и Джулай морнинг в сърцето на Балкана информира, че поради влошените метеорологични прогнози и продължителните валежи се променя програмата за предстоящия Джулай морнинг.

На 29 юни, както е обявено по програма, от 13:00 – 15:00 ч. Рок Академия започва с майсторки класове по „Вокални техники“ и „Китари“ в Информационно-културен център в Троян. Независимо от времето се запазват и спортните прояви, които ще започнат както следва: 16:20 – 18:20 ч. демонстрации на Троян Мото клуб и 16:30-18:30 ч. демонстрации на екстремно градско колоездене – Biketrial Sofia.

В 18:30 ч. се дава начало на Рок Академия с концерти на групите: Project Two & Rock Masters, Delta Roosters, Монолит и Акага.

На 30 юни събитията продължават в 18:00 ч. с награждаване на победителите в конкурса „Яки жици срещу наркотици“ и награждаване на победителите от конкурса за авторска песен в Рок Академия. Веднага след това даваме начало на събитието Джулай морнинг.

Вечерта на 30.06. събитията продължават на сцената на централния площад в Троян, а не в подножието на голямата ски писта на Беклемето. Няколко поредни дни температурите в Балкана са ниски, има мъгла и метеорологичните прогнози за следващите дни са лоши, поради което се налага изместване мястото на събитието. Концертите в Троян ще започнат в 18:20 ч., като на сцената ще излязат: Славин Славчев и Julian’s Laughter, в 19:30 ч. Уикеда, а от 21:00 до 22:30 ч. Светльо & The Legends.

Община Троян поднася своите извинения за настъпилите промени по независещи от  организаторите обстоятелства, но промяната се извършва с цел възможността на повече хора да присъстват, при по-добри метеорологични условия. За всички, които искат да посрещнат първия юлски изгрев, Общината препоръчва гледката от парк Къпинчо.

Коментари