ВАЖНО! От 9 ч. на 13.06.2018 г. ще бъде затворена отсечката на ул. „Васил Левски“ при Малък пазар от ул. „Стара планина“ до ул. „Кирил и Методий“


От 9 ч. на 13.06.2018 г., във връзка с изпълнението на проекта за цялостна реконструкция на Малък пазар, ОП „Комунални услуги“ започва с премахването на дървета на мястото на новостроящия се обект, за което Община Троян вече съобщи.

Движението за всички превозни средства ще бъде затворено от 9 ч. до приключване работата на екипите през деня, в отсечката на ул. „Васил Левски“ при Малък пазар от ул. „Стара планина“ до ул. „Кирил и Методий“, с цел безопасност на преминаващите. Общината моли гражданите да използват обходните улици при преминаване.

Както Община Троян вече информира, проектът за озеленяване предвижда увеличаване броя на дърветата и зелената растителност. Живи плетове ще бъдат изградени източно от Малък пазар, както и западно до новопроектирания паркинг. По този начин ще бъде ограничен достъпът до пазара, посредством нерегламентирано преминаване на пешеходци по ул. „Васил Левски”.

Коментари