Бранимир Василев: В Ловеч все още има много като мен, които не са се предали и всеки ден ми вдъхват увереност и надежда, че можем да подобрим нещата ЗАЕДНО


Казвам се Бранимир Данаилов Василев на 33 години съм от Ловеч.

През последните 8 години живях и работих в Англия, но никога не се откъснах от Ловеч и България!

И аз като всички вас имам мечти, но не мечтая за пари и власт. Мечтая за приятелите си, за тези с които израснахме, забавлявахме се и бяхме ЗАЕДНО по цели дни и нощи.

Мечтая да дойде денят, в който отново ще сме всички ЗАЕДНО в нашия град и никой няма да чака деня, в който трябва да се върне там, от където е дошъл. Мечтая всички да имат с какво да се занимават, да има къде да се забавляват. Мечтая за онзи невероятен басейн на салито, който тъне в разруха, да ни събира във всеки слънчев ден. Мечтая за онези пълни улици и тротоари, за работещите предприятия, за пълния стадион и за аромата на вече изчезналите люляци… Мечтая за онзи град, който помня в детските си години.

Знам, че на повечето от вас ви се струва невъзможно нещо от това да се върне или сегашното да се промени към по-добро. Знам, че няма да е лесно, но знам, че има надежда. Не съм от хората, които лесно се предават или отказват от мечтите си и ще се боря до край за тях. Знам, че в Ловеч все още има много като мен, които не са се предали и всеки ден ми вдъхват увереност и надежда, че можем да подобрим нещата ЗАЕДНО.

През последните дни на кампанията получих множество обаждания и проведох много срещи. Обсъдихме много проблеми и идеи. Благодаря на всички, които се свързаха с мен и отделиха от времето си. Сега знам, че не съм сам в това предизвикателство и съм убеден, че ЗАЕДНО ще успеем да постигнем нещо!

Нека ЗАЕДНО в неделя гласуваме с номер 8 в бюлетината!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари