Борис Бояджиев ятак на обирджията Петко Митевски, осъден за зъбърсаните 21 млн. от Алфабанк, а другият открадна 26 млн. лева от ПФ „Св. Никола“ … Пари на троянци…. искаме си ги….


Борис Бояджиев е известен с това, че носил прякора „цигането“ от Асеновград заради бедността, в която израснал. Това го превърнало в днешния измамник, който познава цяла България, Борис Бояджиев от Асеновград и схемите му за измами. Борис Бояджиев обаче като всеки измамник е раним, нежен и много чувствителен, особено на тема, когато го разобличават. Всички знаем за хилядите измамени от Борис Бояджиев по схемата крадени бонови книжки от пирамидата, която създали,  на която бил изпълнителен директор ПФ „Св. Никола“. С тази измама през 1997г. Борис Бояджиев приватизира десетки предприятия като Николай Банев и после през 2011г. обяви фалит на фонда, за да ги заграби и днес е собственик на всичко това, което приватизира фонда за масова приватизация с боновите книжки на хиляди. Боновите книжки естествено бяха откраднати през 1999г. и бе образуванa пр.пр. 7271/2000г. по описа на Софийска градска прокуратура, което бе прекратено през 2014г., защото било водено срещу посредника, т.е. срещу „бушона“ Спас Андреев, като никой не си задал въпроса къде са отишли крадените бонове, респ. акции, а те са при Борис Бояджиев и братя Веселин Янков и Калоян Янков от „Да България“. Така Бояджиев източваше години фонда за масов грабеж на народа, за да стане милионер на наш гръб, на гърба на народа. През 2011г лъсна и обира на Алфабанк с 21 000 000 лева от главния касиер на банката Петко Митевски, който бе осъден на първа и втора инстанция на 15 години затвор и да върне парите. Последният работодател на Петко Митевски , след обира на банката, била фирма Химатех-АД приватизирана от Борис Бояджиев естествено по престъпната схема и забърсана от него. Днес на парцел на Химатех-АД  на бул. „Г.М.Димитров“ се строят небостъргачи, а по много странен начин апортът на парцела в Артекс е за 26 000 000 лева, което е почти същото като крадените от Алфабанк 21 000 000 лева!? Ами сега на къде?! Бояджииев измами хиляди с умишлен фалит на фонда за масова приватизация, а активите му сега са негови?! Как така?! Г-н Главен Прокурор къде сте?! Ние гладуваме, а Борис Бояджиев и шайката му пируват?! Схемата е зловеща.

Парите са при Борис Бояджиев, който е женен за сестрата на Петко Митевски, Теменужка Бояджиева

Всички говорят, че Петко Митевски бил назначен в Химатех-АД, тъй като бил дал 21 млн. лева на Бояджиев и той гарантирал парите с имоти на Химатах-АД, а само един от тези имоти е оценен през 2108г. на 26 000 000 лева! Този имот беше в приватизационния фонд, който Борис Бояджиев фалира заради загуба от 23 000 лева!!! Да, 23000 лева!

 Днес Бояджиев изкарва милиони от заграбените от фонда активи, а къде е прокуратурата?! Пр.пр. 7271/2000г. е учебникарски пример за корупцията в съдебната система начело с Борис Бояджиев и Янков от „Да, България“ и Радан Кънев от Реформаторския блок все консултанти на Бояджиев по измамите му?! Къде е прокуратурата питаме и чакаме Бояджиев да ни върне заграбеното!

Последният работодател на Петко Митевски е Химатех-АД, забърсано от Борис Бояджиев предприятие по схемата измама, фиктивен фалит и кражба на бонови книжки от акционерите, от троянци


Коментари