Борис Бояджиев, сестра му и отрочетата му забърсали милиарди от народа… ето схемата…


Какво представлява Индустриален Център Искър – АД със седалище гр. София 1592, район Искър,  ул. „АСЕН ЙОРДАНОВ  14 Ето схемата.

Борис Бояджиев, както знаем учредява фонд за масова приватизация кръстен ПФ „Св.Никола“, който през 1997г. приватизира множество предприятия с боновите книжки на троянци. Едно от приватизираните предприятия е именно Индустриален Център Искър – АД, което има за управител лицето НЕЛИ ТОДОРОВА КАРАМБОЛОВА. Коя е НЕЛИ ТОДОРОВА КАРАМБОЛОВА ще попитате?! Ами сестрата на Борис Тодоров Бояджиев, която след брака си вместо Бояджиева е приела фамилното име на мъжа си и така става НЕЛИ ТОДОРОВА КАРАМБОЛОВА. Kакто вече ви информирахме НЕЛИ ТОДОРОВА КАРАМБОЛОВА е свързана с множество далавери включително и с фалита на фонда за Масова Приватизация ПФ „Св.Никола“ прекръстен на Индустриална Холдингова Компания (ИХК), но за това по- нататък в следващите епизоди. 

Сега се връщаме на схемата на кражба на Индустриален Център Искър – АД. Вече разбрахме, че мекерето от Асеновград и родата му са откраднали и този актив от фонда за масов грабеж на народа ПФ „Св.Никола“ (ИХК). Така Бояджиев като открадна Индустриален Център Искър – АД, открадна и Балканска Звезда – ЕООД, което e бившe общинско дружество в Троян бе приватизирано през 2003г. на безценица . Определено е като непечелившо и това е допринесло за ниската цена, макар и работещо с 10 души персонал.

Днес седалището на „Балканска Звезда“ -ЕООД е същото, където е и на Индустриален Център Искър-АД.

Връщаме се на темата Индустриален Център Искър – АД и хранениците на фонда за масова приватизация, отрочетата на мекерето Борис Бояджиев, които били пращани в чужбина на гърба на фонда. Та същите тези отрочета участваха във фалита на фонда за масов грабеж на народа, а днес са в управлението на заграбените активи от фонда. В Индустриален Център Искър – АД  отново присъстват отрочетата на мекерето от Асеновград Тодор Борисов Бояджиев и сестра му Диана Борисова Бояджиева (Гергова по мъж). Така се видя, че Борис Бояджиев и родата му – сестра и децата му, са станали собственици на пореден актив на фалиралия през 2011г. фонд за масова приватизация „Свети Никола“ (прекръстен на Индустриална Холдингова Компания). Така забърсаха Индустриален Център Искър – АД, а от там и „Балканска Звезда“, а също така и Елпром Харманли (завода „Димо Дичев“ в Харманли) като същите тези криминално проявени лица участват навсякъде и внушават, че това им се дължи по право, а защо?! Защото Борис Бояджиев е много близък до ДС на БКП?! Защо Бояджиев ни изигра като фалира фонда заради загуба от 23 000 лева?! А днес е бизнесмен с всички тези активи?! Това е грабеж и ще продължим да питаме Главния прокурор ЗАЩО БОРИС БОЯДЖИЕВ Е НА СВОБОДА И КОГА ЩЕ ВЪРНЕ ЗАГРАБЕНОТО ОТ ФОНДА ЗА МАСОВА ПРИВАТИЗАЦИЯ? Както  и г-н Главен ПРОКУРОР защо пр.пр. 7271/2000г. за крадените хиляди бонови книжки на работници и служители на „Елма“-АД е била зациклила цели 14 години и през 2014г. е прекратена поради изтичане на давността! Давността на е изтекла, защото трябва да се повдигне обвинение на този, който е прибрал боновите ни книжки, а не на инвестиционния посредник. И накрая защо Борис Бояджиев и ликвидаторът на фонда Георги Богданов не са давали доклади за кражбата на боновите книжки, защо не са инициирали разследване, а са отговаряли от фонда, че това не е тяхна работа, докато са прибирали активите?! Така завършва писмото си наш читател. 

Въпреки страха, ние няма да спрем да се борим срещу КОРУПЦИЯТА, лицето, на което е самият Борис Бояджиев и родата му Тодор Бояджиев, Нели Карамболова (сестра му), Тодор Бояджиев (син), Диана Бояджиева (Гергова по мъж) и Георги Богданов. Те фалираха фонда за масова приватизация и днес се ползват от благата му. 

Следва продължение и разкрития за грабежи, рекети, измами …

Коментари