Борис Бояджиев подкупва акционери с апартаменти в София ….


Скандалният приватизатор, известен като малкия Банев дава апартаменти срещу мълчание. Миналата седмица е дал няколко апартамента между 140 и 200 кв.м в София.  И всичко това само, за да не го съдят за безстопанственост докато е бил изпълнителен директор и за това, че с измама фалирал фонда за масова приватизация „Св.Никола“ (прекръстен на Индустриална Холдингова Компания).  Няколко акционера в умишлено фалиралия фонд вече си търсят правата по съдебен път, а Бояджиев им подарил по апартамент за всеки само и само да мълчат. Слуховете са, че Теодор Енев е получил 230 кв.м апартамент на бул. „Г.М.Димитров“ в сградата, която Артекс строи. Всички знаем, че Борис Бояджиев фалира фонда за масова приватизация „Св.Никола“ (ИХК) през 2011г. като малко по-рано бе заграбил имота на Химатех-АД, върху който се строи сега чрез фирмата си Борком 63-АД (виж приложението).


Приложение: ето как започна подготовката за фалита на фонда за масова приватизация, чрез източването му във фирма „Борком 63“-АД, която днес е апортирала имота и се строи от Артекс.
На снимката: измамниците мекерето от Асеновград Борис Бояджиев и келемето му Тодор Бояджиев и двамата в схема за обир на хиляди акционери и участвали в схемата за симулативния фалит на фонда през 2011г., за да могат през 2012г. да заграбят всичко за тях и за родата си.

И умишленият фалит на фонда за масова приватизация „Св.Никола“ (прекръстен на Индустриална Холдингова Компания) и обирът на Алфабанк- АД все през 2011г., много странно съвпадение,а след това работодател на Петко Митевски, станало заграбено от Бояджиев предприятие Химатех, в което управител била сестрата на Петко Митевски Теменужка Бояджиев, която пък е сестра на Борис Бояджиев. Сега питаме къде са откраднатите 21 млн. лева ?! А къде е Петко Митевски?! Издирва се?! А Борис Бояджиев?! 

Къде са парите?! Къде е Митевски?! А Борис Бояджиев?! 

Коментари