Борисов изригна в Панорама за приватизацията … ГРАБЕЖЪТ Е ПРИВАТИЗАЦИЯТА, а не апартамент с асансьор…


Бойко Борисов изригна за апратамента на Цветанов като приведе пример за предишните управления, където бе приватизирана България.
Припомняме, че скандалните приватизатори като Борис Бояджиев и Николай Банев обезкостиха фондовете за масова приватизация, които управляваха, за да приберат всички активи, а същите тези приватизатори, които обраха народа, днес са бизнесмени. Нещо повече те били демократи от ДС на БКП, наречена Да(й) България. Банев и Бояджиев са яростно защитавани и от олигархичните медии като Капитал, Сега, Дневник, Бивол, Гласове, Зов Нюз, Медиапул, Фронг Нюз и т.н.

Истината е, че такива като Николай Банев и Борис Бояджиев днес твърдят, че нямат нищо общо с приватизацията, те били просто директори на приватизационни фондове, но нищо не са откраднали в лично качество, а чрез техните фирми които управлявали придобили активи за милиарди, но не лично. Не било ШИЯ ами ВРАТ, това е наглостта на ДС на БКП и доносническия ешалон на мракобесната агентура. Припомняме, че скандалният приватизатор и мутра от 90-те години, както го наричат в писмата си читателите прочулия се обирджия на  народа Борис Бояджиев бил главно действащо лице в разтрабването на Балгария посредством схемата МАСОВА ПРИВАТИЗАЦИЯ чрез НАЦИОНАЛЕН ПРИВАТИЦАЦИОНЕН ФОНД СВЕТИ НИКОЛА. Така с боновите книжки на всички нас, Бояджиев успял да измами хората за да обяви фалит на фонда „Свети Никола“ (ИХК) заради загуба от 23 000 лева, така през 2011г. и фондът фалирва (ликвидация), за да прибере за себе си активи за милиони-милиарди.

Днес Борис Бояджиев държи да не се нарича приватизатор, било обидно! Днес Борис Бояджиев е бизнесмен, почтен, изчистен, пречистен и с достойнство, ранима душа и крехък по природа, склонен към депресия и с деменция за пътят на забогатяването? Бояджиев не е готов да съдейства на всеки, който  започне да съди приватизационен фонд „Свети Никола“,  защото фондът вече  бил фалирал. А има ли безстопанственост или умишлен банкурут, или престъпление срещу кредиторите?! Това са все въпроси, на които Бояджиев трябва да отговори?! Както и кога е вербуван за доносник на ДС на БКП!? Как и при какви обстоятелства се е запознал със съдружниците си от ДС на БКП, с които бил в управлението на ПФ „Св.Никола“? И още хиляди въпроси за мокрите поръчки, за които ни информираха читатиели и т.н.?! Както и защо Бояджиев не отговори например къде са крадените бонови книжки по пр. пр. 7271/2000г. по описа на СГП и защо делото е отлежавало 14 години без той да се поинтересува къде са отишли крадените бонови книжки на троянци, – елпромци, както в Троян се наричат хората работели в Елма-АД и Елпром , които бяха измамени с пирамидата ПФ „Свети Никола“, която Бояджиев фалира, за да заграби активите, които днес му носят огромни печалби!? Защо не е уведомил акционерите и компетентните власти за кражбата на боновите им книжки и къде отидоха те(акциите)? При негов ортак ли, а защо мълчи? Бояджиев е нагъл и артистичен човек същият като Банев, зариди което го наричат Малкия Банев, така е обучаван от мракобесната ДС на БКП!?  Бедно мочче от Асеновград, а не от Троян както лъжеше години наред, стана милиардер посредством фонда за масова приватизация Свети Никола (ИХК), който фалира заради 23 000 лева!!! Това е схема за обир достоен за роман! А къде е прокуратурата?! А полицията или те работят за него, защото и Банев и Бояджиев са забогатяли посредством фондове които днес са оглозгани и фалирали, а активите са на тяхно разпореждане. Това е ГРАБЕЖЪТ НА ВЕКА, за който Бойко Борис говори, а не апартамент с асансьор!



Коментари