Скандални приватизатори, копаят дъното: Банев подари на жена си Евгения кенеф за Коледа, не е истина колко „гущера“ е пръснал за клозета!


Свиленградският бизнесмен Николай Банев е подарил на благоверната си Евгения клозет за Коледа. Всъщност става дума за високотехнологична тоалетна чиния, която се почиства сама, с цена близо $20 000, твърди „Уикенд“.

На подобно луксозно удобство се радват само звездите от световния шоубизнес като Мадона, Ким Кардашиян и Джъстин Бийбър. А отскоро – Евгения Банева. Чудото на техниката е поръчано от Япония преди месец. Седалката е отлята специално по телата на новите собственици. Според очевидци безвкусното парадиране с огромни финансови средства е отличителната черта в дома на новобогаташите.

Обзавеждане, на което може да завиди и зимбабвийският диктатор Робърт Мугабе, посреща гостите на Николай и Евгения в софийското им имение.

Блестящата тоалетна е само дребна част от апотеоза на кича, на който се радва скандалната фамилия. Вътрешността на кичозното здание на Баневи била като на космодрума в Байконур – проблясъци от всички страни, но не звездни, а от оникс, мрамор и кристали „Сваровски”. Николай обаче не се притеснявал от разточителството и твърдял, че няма как да кани бизнесмени да подписват договори за стотици милиони в някакъв коптор и без кенеф за 20 хиляди „гущера”.

 

 

Коментари