Балабанов: ИБГНИ и ДБ са партии на интереса, стремяха се единствено към властта


„Приоритетите бяха на заден план, а интересът им – към конкретни постове”, каза той

„Предатели има и това са партиите на протеста – „Демократична България” и „Изправи се БГ! Ние идваме!”. Това каза пред NOVA депутатът от „Има такъв народ” Станислав Балабанов.

„Те по-скоро са партии на интереса. Видяхме какво е тяхното поведение през последните седмици. При положение, че направихме всички компромиси, които бяха възможни, по време на преговорите – видяхте как решиха да действат”, каза още той.

„Техният стремеж беше единствено, пак повтарям, единствено – да се опитат да се докопат до властта. Приоритетите бяха на заден план, а интересът им беше насочен към конкретни постове във властта”, каза депутатът.

Балабанов поясни, че гледа с огромно задоволство как за третия мандат същите партии били готови да преговарят с ИТН. „На каква база да преговаряме с тях? Да преговарят по същите политики, по които се бяхме препокрили – само, че с техни министри? Виждате колко е странна ситуацията”, обясни той. 

Депутатът отново коментира, че името на Петър Илиев е било само повод да не се подкрепи кабинетът на ИТН. И сега всичко щяло да се реши на избори. 

Коментари