АСЕН ГРЕЧЕНЛИЕВ – БЕГЛЕЦЪТ ОТ ПРАВОСЪДИЕ


С екипа на Бунт се свърза немският гражданин Матиас Хофингер, който ни разказа потресаваща история за предателство и кражба, извършена от българския гражданин Асен Греченлиев.

Случката се развива в Германия през 2005 г., където Греченлиев е работил във фирма за търговия с акции – MH Trading и е имал пълен достъп до сметките на дружеството. Всичко било нормално, докато един ден изпълнителният директор не влиза в болница поради необходимост от операция. Греченлиев се възползвал от момента и пренасочил сумата от 1 млн. евро към своя банкова сметка, след което напуснал Германия. Оттогава никой не е успял да се свърже с него и да получи обяснение за извършеното. Немската полиция била уведомена, но Греченлиев вече бил напуснал пределите на страната.

Екипът на Бунт се опита да се свърже с лицето Греченлиев, за да разберем и неговата версия, но всички опити да говорим с предоставените телефони и адреси се оказаха безуспешни. Ще следим развитието на този казус, защото не ни се иска да вярваме, че наш гражданин е способен на такова брутално деяние.

Източник: bunt.bg

Коментари