ШОК И УЖАС! Лъснаха ли нови схеми за грабеж на скандалната мутра, доносник и криминален приватизатор Борис Бояджиев от Асеновград, който се прави, че е от Троян!?


Скандалният Борис Бояджиев нашумя покрай криминалната приватизация и грабежа на Алфабанк, днес има претенции върху  нарицателното наименование Елпром, което според сина му Тодор Бояджиев означавало име на марка като Сони, Самуснг, Канон и т.н., а не  „Електрическа промишленост“. По аналогия това следва да се отнесе и за Винпром, което също е нарицателно и означава „Винарска промишленост. Изводът е като, че нещо не е наред с директор на Елпром Харманли, който е скандалният Тодор Бояджиев заявил в декларация, че в България „Елпром“ не значи нищо!!!

 
В БЪЛГАРИЯ ИМА НАД 30 ЕЛПРОМА, А БОЯДЖИЕВ ЗАБРАНЯВА ДА ПОЛЗВАТ ТЪРГОВСКАТА МАРКА „ЕЛПРОМ“, УТРЕ И „ВИНПРОМ“ … ДО КОГА?
Това показва фундаментални пропуски в образованието,  неграмотност или просто хишнически нрав по подобие на баща му Борис Бояджиев, който е доносник от Държавна Сигурност (ДС) и съдружник на Генерал Любен Гоцев, а по настоящем естествено с адвокат Радан Кънев и виден протестър, от редиците на „Да България“! Излиза, че Борис Бояджиев е станал милиардер приди да навърши 40 години?! Как е станало това, посредством масовата приватизация!!! Защо той, кой го избра точно него, момчето от Асеновград (представящо се за момчето от Балканец), който се срамува от произхода си! Майката на Борис Бояджиев е от с. Агатово, Севлиевско, а баща му от Шуменско, той от Асеновград, а се прави, че е от Троян, от където е жена му Теменужка Бояджиев (Митевска).

БОЯДЖИЕВ ФАЛИРА ЕЛМА ТРОЯН!  (вижте Определениет на съда тук)

Припомняме, че фалита на Елма -АД е провокиран от Борис Бояджиев и Елпром Харманли като на 08.12.2011г., същият чрез подставената фирма Елком Италия подават молба за несъстоятелност на Елма. Това става факт в началото на 2012г., като междувременно цеха за производство на верижки започва да произвежда електромотори под управлението на инж. Теодор Енев, който по същото време напуска потъващия завод и се прехвърля в Балканска Звезда. Така мечтата на скандалния приватизатор Борис Бояджиев е на път да се сбъдне и Елма да бъде заличена. Това обаче не става. Истерията на пенсионираното ченге – доносник от ДС е в разгара си като стига и до крайни действия, които са типично в стила му на мутра от 90-те години, времето, когато бил на около 30 години, и когато става милиардер по един много съмнителен и притеснителен начин.
БОЯДЖИЕВ ЗВЪРТЯ ФИКТИВЕН ФАЛИТ НА ПРИВАТИЗАЦИОНИЯ СИ ФОНД И ТАКА ПОЛУЧИ ПОДАРЪК ОТ  МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ КАТО СТАНА  СОБСТВЕНИК НА АКТИВИ ЗА МИЛИАРДИ. 
Припомняме само, че Борис Бояджиев е цар на симулативните фалити. През 2011г. Бояджиев обявява фонд „Индустриална Холдингова Компания“ (преди „Свети Никола“), за да може да заграби активи за близо 1 000 000 000лева.
ДО 1998Г. НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ЕЛПРОМ ХАРМАНЛИ, ИМАЛО Е ЗАВОД ДИМО ДИЧЕВ В ХАРМАНЛИ. 
Това става като по сценарий и така Елпром Харманли (до 1997 г. Димо Дичев) става лична негова и на семейството му собственост, а всички акционери, подмамени през 1996 г. под измамното име на приватизациония фонд „Свети Никола“, остават измамени.
ПРЕЗ 2011Г. ЛЪСНА ОБИРА НА АЛФАБАНК С 21 МЛН.ЛВ., ОБИРА СВЪРЗВАН С БОРИС БОЯДЖИЕВ.
През 2011 г. лъсва и измамата на века, Петко Митевски прави обир на над 21 млн. лена на Алфабанк, които пари похарчил за лични нужди, т.е. вкл. за сестра си Теменужка Митевска – сега Бояджиева, съпруга на скандалния схемаджия и доносник на ДС Борис Бояджиев. Всичко това естествено е под чадъра на това, че Бояджиев доносничи, клевети и всичко му се разминава?!
КОЙ ПАЗИ БОРИС БОЯДЖИЕВ И ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА СЕ СТРАХУВА ?
Защото хората ги е страх от мутрата Борис Бояджиев, от доносника Борис Бояджиев, от приватизатора Борис Бояджиев, и т.н. Да кажем не на страха от псевдо бизнесмените като Борис Бояджиев и дано прокуратурата се захване най-накрая с такива като него и Банев, които обраха държавата и днес са милиардери с нашите пари …!
 
БОРИС БОЯДЖИЕВ Е СЕЛСКИ БЕК И КАТО ТАКЪВ ВИНАГИ СЕ ПРАВИ НА ЖЕРТВА, ДОКАТО НЕ ГО РАЗБРАХМЕ ЩО ЗА СТОКА Е, НОМЕРАТА МУ АХА ДА МИНАТ!
Коментари