ШОК и УЖАС! Антоанета Симеонова, съдия, който или е некомпетентен или корумпиран!


Скандалната съдийка свързвана с лошите практики в съдебната система стигна до висоти в съдебни актове без мотиви! Това е чудо невиждано! Вижте сами!

Решение № 521 от 11.12.2019г. на Районен съд град Троян, постановено от Антоанета Симеонова пише, че ищецът „Алфа Ризорт“ прилага няколко публикации и прикачени видео клипове! Публикациите са обсъдени, но съдържанието на видео клиповете не!? Защо съдебно решаващият орган не обсъжда съдържанието на видеото?! Какво се обсъжда, каква е темата, кои са лицата и какъв е предметът!? Предметът драги читатели е бидон в реката в съседство с“Алфа Ризорт“, в който бидон е поставена помпа, която на свой ред е свързана с маркуч и това е водохващането на хотел“Алфа Ризорт“ в с.Чифлик! Съдия Антоанета Симеонова е приела също така, че ответникът „Троян Прес“ не се явява и не изпраща представител и това е достатъчно да не обръща внимание на фактите, не е нужно дори и да си направи труда да наведе на ответника да представи например последната си сметка за питейна и битова вода, просто сметката, която всеки един от нас плаща всеки месец къв Вик „Стенето“ в град Троян, а с.Чифлик също е абонат там! Да, Антоанета Симеонова приема в Решението си, че след като през 2016г. „Алфа Ризорт“става собственик на въпросния хотел и след като има разрешително за хотел, то той е водоснабден и всичко му е наред! Е това е съдия Антоанета Симеонова от Районен съд Троян. Това е съдия, който решава човешки съдби!!! А къде е МОРАЛА?! Бързам да уточня, че в Районен съд Троян работят уважавани магистрати, но черните овце ги има във всяко стадо.

Троян Прес ще сезира прокуратурата по темата , като ще приложим и съдебното решение. Ще сезираме и ВСС, както и всички компетентни органи за всичко това, що е корупция и няма да спрем да се борим с това явление, още повече под натиска на Христо Гешов и сродните му.

Коментари