ШОК! ИСТЕРИЯ, ИЗМАМИ И МАШИНАЦИИ, НАКРАТКО приватизаторът и перач на мръсни пари БОРИС БОЯДЖИЕВ и СЕМЕЙСТВОТО МУ, са ли ОПГ ?!


Сега ще ви разкажем накратко как се става милиардер по български. И така. Приватизираното през 1997г. предприятие в Харманли – завода „ЗЕМ Димо Дичев“-ЕАД, което през 1998 г. стана собственост на приватизационен фонд „Св. Никола“ претърпяло метаморфоза като през същата 1998г.  било вече „Индустриална Холдингова Компания“, а заводът същата година бил прекръстен на „Елпром Харманли“.

Така започва заветната мечта на Борис Бояджиев да затрие Елма Троян (Елпром Троян). Планът му е в типичния стил на мутра от 90-те години, към който се причислява. Профилът на Борис Бояджиев е ченге-доносник от котилото на ген. Любен Гоцев, който е и негов съдружник във фонда за масови грабежи и т.н. – фонд за масова приватизация. Борис Бояджиев през 1997г.  е на около 30 години без пукнат лев в джоба от Асеновград, майка му от Агатово, Севлиевско, баща му от Шумен.  Подлъгва народа и църквата да си дадат боновите книжки и веднага след това става бизнесмен. Това е историята за бедняка милиардер.

През 2011г. стана второто важно нещо за Бояджиев и семейството му, което историята нарича катарзис, а ние обикновените хора наричаме грабеж и пране на пари. През 2011г. лъсна обирът на Алфабанк от гл. касиер на банката Петко Митевски от гр. Троян, брат на Теменужка Митевска (сега Бояджиева) съпруга на Борис Бояджиев.
През 2011г. Борис Бояджиев чрез фирмата си „Борком“ пуска молба за ликвидация на приватизационния му фонд „Индустриална Холдингова Компания“, за да може година по-късно да прибере от българския народ активи за милиарди лева, измежду които „Елпром Харманли“, „Химатех“ и т.н. През 2011 г. Борис Бояджиев чрез подставено лице „Елком Италия“ собственост на Българина Владиков пускат молба за несъстоятелност на „Елма Троян“. Така Борис Бояджиев и семейството му за 2011г. обират банка, измамват народа и стават милиардери, за сметка на всички, които си дадоха боновите книжки на приватизационния му фонд на името на Светец. Фондът „Св. Никола“ естествено е щедро финансиран от църквата, която също била измамена от бившите ченгета на ДС начело с Борис Бояджиев и др., както и техният съдружник ген. Любен Гоцев, от чието име се представя Борис Бояджиев.

Последния хит на перача на мръсни пари Борис Бояджиев от Асеновград е, че „Елпром“ е негова търговска марка. Нещо повече, Бояджиев подписал декларация, че в България „Елпром“ не значи нищо. Явно липсата на образование е проблем и при него. Всеизвестен факт, че „Елпром“ е „електрическа промишленост“ е нещо , което му убягва. От тази седмица (от 9 септември 2018 година) вече има ново чудо в българската електрическа промишленост – билборд, на който пише мотори „Елпром“ произведени в „Елпром Харманли“. В България има 30 работещи ЕЛПРОМА, дали обаче Борис Бояджиев знае този факт, предстои да разберем.  Това е нищо на фона на купищата машинации и далавери, които Баневи и Бояджиеви сътвориха в България.

Днес всичко приватизирано от Бояджиев е разпродадено, клетите хора измамени, а той бизнесмен! Това как се нарича?! Прокуратурата къде е или той я страхува?! Ами Банев …!?

 

Коментари