Христо Младенов на сцената на МИС БЪЛГАРИЯ 2015! 8000 евро и колие от Алтънбаш за победителката


Изборът на Мис България 2015 ще се проведе  с пряко, явно гласуване!

Журито съставено от 10 авторитетни личности ще дава своят вот явно, като 11 член на журито  ще участват и зрителите чрез гласуване в интернет сайта на конкурса www.missbulgaria.bg. Безпристрастен и открит вот ще бъде бъде емблемата на тазгодишното издание на конкурса Мис България. За членове на журито са поканени: Наталия Гуркова, Христо Сираков, Елена Ангелова, София Борисова и други специалисти в модната сфера.

Организатор и лицензиант на конкурса е модна агенция „Интерсаунд“ с президент Ирина Папазова. Победителката и двете и подгласнички ще представят България на престижните международни конкурси Miss Earth, Miss Planet и  Miss Globe през следващата година, което дава хоризонт за развитие в областта на модата и открива перспектива пред нашите победителки за широка интернационална подкрепа на благотворителните каузи, които защитават.

18 момичета, избрани на регионални конкурси и кастинги в малки и големи градове в цялата страна. Те ще бъдат представени на обществеността и журналистите на изискано парти в Шоу Рум Хитачи на 25-ти ноември от 19.00 часа, ще представят специално изработената  за тях колекция на Ла Кле.

Финалът на Мис България 2015 ще се проведе на 27.11.2015г. от 20:00 ч. в зала Рейнбоу Плаза и ще бъде предаван на живо по ТВ7. Той ще изненада зрителите с бляскав, нетрадиционен спектакъл в 4 дефилета. Откриването предвещава незабравимо преживяване в патриотичен  стил – тур на градовете със специално подготвени тоалети на модна къща „Юнона“, брандирани с емблематични картини от родните им места. Следват турове по бански костюми „Делфина“, елегантните облекла на Патриция Пепе и Карън Милън,в които участничките ще носят елегантни обувки от последната колекция на GiAnni.

Избраните в Топ 5 финалистки ще представят бляскави тоалети на Романтика Фешън. Те ще отговорят на въпроси, след което една от тях ще грабне короната и златно колие  от „Алтънбаш“.

Каузата на Мис България тази година е насочена към Екологично чиста среда за живеене. В  подкрепа на това победителката ще получи  чисто нов велосипед  Leader.

Голямата награда за Мис България 2015 е стипендия на стойност 8000 евро предоставена от италанското училище за мода в Милано „Академия дел Лусо“.Тя ще бъде връчена лично от управителя Розарио Бове, който ще бъде член и на престижното жури.

Специален гост на конкурса е швейцарската звезда Ванеса Ака с артистичен псевдоним Ладива. Само преди месец тя беше специална гост-звезда на лондонските награди GQ 2015, заедно с Елтън  Джон и Лайънъл Ричи . Често работи в колаборация и с   Чико Фрийман (прочутия джаз саксофонист от САЩ) и Раулин Родригес (прочутия танцьор на бачата от Доминиканската  република).

В програмата ще вземат участие и финалистите от X Фактор и Гласът на България: Боряна Баташова,Сабатин Гогов, Тодор Гаджалов и Христо Младенов и Балет Ера 3000.

Водещи на бляскавата церемония са Ваня Пенева и Орлин Павлов.

Конкурсът се осъществява с любезната подкрепа на:  Академия дел Лусо, Karen Millen, Patrizia Pepe, Altinbas, Z&M, Gold Collagen, Leader,Park Hotel Vitosha, Dary Travel, Bet print, Inglot и Magama.

Коментари