Троянският Туин Пийкс! Сенките зад Сдружение „Курортен комплекс Чифлик“ ползват медийната бухалка „Зов Нюз“ – ЕПИЗОД 3


Разобличаващият сенките филм „Троянският Туин Пийкс“, стоящи зад псевдо сдружение „Курортен комплекс Чифлик“, предстои да свали булото на фабриката за „фалшивите новини“, сайтът „Зов Нюз“.  Сдружението Чифлик е сянката, зад която се опитват да се скрият двама хотелиери от Чифлик, това са хотел „Фея“ и хотел „Алфаризорт“.
Защо казваме, че Сдружението уронва престижа на комплекс Чифлик? Защото собствениците на двата хотела са и говорителите на сдружението даващи изявления пред медийната бухалка „Зов Нюз“.

Троян закриля и уважава предприемачите, но не толерира пасквили на поръчкови сайтове-бухалки като „Зов Нюз“, „Бивол“, „Вишафтблат Булгарияше“ и т.н, наричани за краткост грантадийски и поръчкови сайтове за създаване на „фалшиви новини“. Стилистиката на тези сайтове широко обсъждана от президента на САЩ, г-н Тръпм, който ежедневно води „война“ срещу фабриките за „фалшиви новини“, към който призив се присъединяваме и ние.

Не на последно място, направеното до тук и показано разследването следва да се разглежда като сигнал към институциите да влезнат в ролята си и да упражнят своите функции на превенция. 

В епизод III ще разберете как членовете на сдружение „Курортен комплекс Чифлик“ са били заблудени да се включат в него, както и дали някой знае КОЙ е председател на сдружението. Истината за подведените членове и тяхното разкаяние, че са се включили в него. Както и знаели се каква е целта на въпросното сдружение!

 

Продължаваме да разобличаваме фабриката за „фалшиви новини“ „Зов нюз“, които по един или друг начин са свързани с други грантаджийски сайтове като БиволЪ, КЛУБ Z и други. 

Филмът ще бъде представен в 12 епизода, които ще бъдат излъчени в петък 15.03.19г.(петък) от 19:00ч, първи епизод;

16.03.19г.(събота) втори епизод от 08:00ч., трети епизод от 12:00ч. и четвърти епизод от 19:00ч.;

На 17.03.19г. (неделя) пети епизод от 08:00ч., шести епизод от 12:00ч. и седми епизод от 19:00ч.;

На 18.03.19г. (понеделник) осми епизод от 08:00ч., девети епизод от 12:00ч. и десети епизод от 19:00ч.;

На 19.03.19г. (вторник) единадесети епизод от 08:00ч., дванадесети епизод от 12:00ч. и обобщен – целият филм (всички епизоди от 1 до 12) от 19:00ч.; 

Коментари