„Троянецът“ Борис Бояджиев от Асеновград се срамува от произхода си…


Приватизаторът Борис Бояджиев

Защо Борис Бояджиев лъжеше десетилетия, че бил от Троян. Като го питат от къде е той започвал ами родата ми е от Троян. И като го хванат на тясно започваше да шикалкави още по-нагло, ама не точно от Троян, а от с. Бели Осъм, ама и там никой не е чувал за него! И после се измъква по търлъци с рев като казва, че жена му била от Троян, а тя е Теменужка Бояджиев сестра на Петко Митевски свързан с обира на 21 млн. лева от Алфабанк. Припомняме, че Борис Бояджиев е свързан с Петко Митевски и по още един начин, като негов работодател след като Митевски бе с повдигнато обвинение през 2011г. Бояджиев го назначи на работа в „Химатех“-АД приватизирано по схема от Бояджиев предприятие, заграбено по-късно от него. Така троянецът стана асеновградчанин. Но други хора говорят, че Борис Бояджиев бил изключително беден и в целия Асеновград го знаели като „цигането“, а това бил и поводът да се срамува от произхода си. Хората говорят, че бил свързан и с възродителния процес и участвал в мръсни поръчки, а самият профил на Бояджиев е такъв. Това, че е нежна душа и раним, чувствителен, може би е свързан с факта, че и до сега бива често пребиван, но това може би е свързано с грабежите на хиляди хора, които обра с фонда за масова приватизация „Св.Никола“ прекръстен на „Индустриална Холдингова Компания“. Грабеж, да. Защо Бояджиев не отговори на хилядите акционери къде са им акциите и как така той Борис Бояджиев бе изпълнителен директор на фонда и не алармира за кражбата на стотици хиляди акции и как те се озоваха при него? А през 2012г. Бояджиев стана собственик на всички приватизирани предприятия, заграбени от хорицата.

А каква е схемата. Ами Бояджиев през 2011г. пусна молба за фалит на фонда заради загуба от 28 000 лева, били много. Така фондът фалира и Бояджиев стана бизнесмен. През 2018г. Бояджиев продаде имот, само един от заграбените от фонда, за 26 000 000 лева! Това как се нарича?! Питаме прокуратурата. Безстопанственост, умишлен банкрут, престъпление срещу кредиторите и акционерите?! Чакаме… БАНЕВ 2…. А, и между другото днес Борис Бояджиев е демократ и се бори срещу прокуратурата, а защо ли, ами и Банев се бори. Адвокати на Борис Бояджиев естествено са корумпетата Рада Дълбоката, ХаджигенOFF, КашъмOFF, а трибуната на Бояджиев естествено е Капитал, Бивол и Гласове. Да не забравяме, че принадлежността на Бояджиев към ДС на БКП е доказана и със съдружниците му Любен Гоцев и Мишев от мракобесната ДС на БКП, нищо, че той бил на баня и ловял сапуна 😉 

Продължаваме и никога няма да спрем да ви информираме поне следващите 20 години само за това лице ще говорим, но не само. Ще говорим и за неговия съратник и земляк Николай Банев също БКП кадър, както и за другите маскари, дето се правят на много раними, нежни, чувствителни и т.н. 

Коментари