СКАНДАЛНО! ВИДИНСКИЯТ КМЕТ С ОПИТ ЗА САБОТАЖ НА DJ РЕТРО ФЕСТ 2017

Васко Громков: Силвия Кацарова трябва да бъде забранена в България!


От 3 до 5 август във Видин за осма поредна година ще се проведе традиционният DJ Ретро Фест – Видин. На най-мащабното парти в крайдунавския град всяко лято част от легендарните диджеи на Северозапада се събират до стените на култовото и занемарено днес заведение „Телеграф Капия”, за да припомнят на многобройната публика онези вечни песни от 20-ти век, които някога взривяваха дансингите. Специален гост на тазгодишното издание е била Силвия Кацарова.

От достоверни източници научихме, че кметът на Видин инж. Огнян Ценков се е опитал да бойкотира феста. Като на събитието е била изпратена полиция, която да накара организаторите да спрат музиката, защото било много шумно. На събитието е имало над 1000 души, които са се забавлявали с песните на любимата Силвия Кацарова. Нашите източници споделиха, че кметът искал да спре събитието, защото не било общинско мероприятие и не обичал такъв вид музика… Дали наистина инж. Огнян Ценков е искал да спре феста, може само да предполагаме.

Споделяме гледната точка на главния организатор на събитието Васко Громков, който изригна във фейсбук:
„И понеже се вдигна доста преувеличен медиен шум …
Крайно време е певицата Силвия Кацарова да бъде забранена в България! Тя и нейните мръсни песни с ужасни текстове, развращават младите хора и водят родната култура до пълен упадък. Не бива една възрастна изпълнителка да разрушава това, което Криско и Гери Никол се опитват с толкова усилия да съградят в душите на „бъдещето на Родината”! Редно е да се потърси отговорност и на Тончо Русев за неморалния му принос към българската музика. Нека властите да се мобилизират и да спрат веднъж завинаги тази естрадна наглост. Какъв пример даваме на младите?
Какво като са я гледали над 37 000 души на живо по Интернет, по време на участието й във Видин? Ама, и едно национално радио има вина, че позволи това излъчване да се реализира. Това са 37 000 невинни души осакатени морално от пошлите песни на Силвия Кацарова!
Истината, Уважаеми Читатели, обаче е съвсем друга: Заради една недомислена глупост и бездарен пиар на провинциална общинска управа, Силвия Кацарова в рамките само на 24 часа получи 5 покани за участия и продължава да е на самия Връх, от който никога не е слизала!
Изключително забавен е родният „шоу-бизнес”!“

Ето и видео от фестивала:

Коментари