Проблемът с водата в Глогово ще бъде решен с общинските съветници на ДПС


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кандидатите за общински съветници от ДПС за община Тетевен и кандидатът за четвърти кметски мандат в село Глогово Бисер Габровски се срещнаха с жителите на селото тази вечер.

Специални гости на срещата бяха народният представител Джейхан Ибрямов и облатният председател на ДПС в Ловеч – Сурай Велиева, която е и кандидат за кмет на Ловеч от листата на ДПС.

Срещата откри водачът на листата за общински съветници в Тетевен – Виолета Ивайлова. Тя благодари на Движението за права и свободи за гласуваното доверие на младите и образовани хора, намерили място в листата и обяви, че тези млади хора са можещи, вярват в себе си и имат огромен потенциал, който ще имат възможността да покажат с 55 в бюлетината на 27 октомври.

Движението за права и свободи вярва, че само ЗАЕДНО с хората може да управлява успешно всяка община или кметство. Много е свършено и много остава да се върши, а кметът Бисер Габровски има силите и желанието да свърши още редица неща, като най-належащ е проблемът с водата.

С номер 55 в бюлетините за кмет и общински съветници ще стане възможно разрешаването на все по-голяма част от проблемите на Глогово и община Тетевен.

За да има ВЛАСТ ЗА ХОРАТА, гласът им трябва да бъде чут, а ДПС постоянно се допитва до хората чрез редовните срещи с жителите на населените места по всяко време от годината.

ВЛАСТ ЗА ХОРАТА с ДПС и #55 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари