Победителите от инициативата „Селфи в Троян през 30-те“ вече са ясни


На 31.10.2016 г. приключи втората инициатива на Община Троян, свързана с темата „Красив Троян“ – „Селфи в Троян през 30-те“. 40 участника, 3 предметни награди, две вечери за двама, уикенд в спа-хотел и фотосесия в Троян – това са наградите, които Община Троян раздаде в края на инициативата.

pechelivshiВ деня на народните будители, кметът на Община Троян, в присъствието на Велислава Маринова – юрисконсулт на Община Троян и Генадий Маринов – главен редактор на „Троян 21 век“ и медиен партньор на инициативата, изтегли всички печеливши имена.

Тегленето на жребия определи, че на уикенд в спа-хотел „Дива“ ще се наслади Борислав Коджабашев. Вечеря за двама в механа „Старата къща“ си спечели Аделина Велкова, а вечеря за двама в механа „Троян“ на хотел „Троян плаза“ – Венелина Маризова. Мария Лесидренски ще може да сподели отлежала троянска сливова ракия със своите приятели. Още по-добри селфита, с помощта на селфи-стикове, ще могат да правят Марина Стоева и Валентина Йордан. Имената на печелившите са посочени както са регистрирани в социалната мрежа.

След регистриране на всички „харесвания“ на снимка в страницата „Красив Троян“ във Фейсбук, според правилата на конкурса стана ясно, че победител в инициативата с най-много харесвания на снимката е Любомира Прокопиева, която получава награда – фотосесия.

Община Троян изказва благодарност на хотел „Дива“ Чифлик, механа „Старата къща“, механа „Троян“ на хотел „Троян плаза“, „Винпром Троян“ и iCases, които предоставиха безвъзмездно наградите за инициативата.

Честито на всички победители! Очаквайте нашите нови предизвикателства!

Коментари