Петрана Чакърова: Ще инициирам център за защита от домашно насилие


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Аз съм Петрана Чакърова и съм кандидат за Общински съветник в град Троян. 

В ПП ГЕРБ – Троян членувам от създаването й и съм един от учредителите на Жени-ГЕРБ.

Работих със сърце и душа за приобщаване на повече жени в активна възраст, жени, които с образованието и опита си могат да допринесат за активната дейност и доброто име на Партията. И заедно го направихме. Създадохме една работеща структура, увличаща след себе си симпатизанти и членове на Младежи ГЕРБ, Старейшини и Предприемачи ГЕРБ, защото партньорството е ключът към успеха.

  В новия Общински съвет искам да бъда част от една активна група, която да се среща редовно с гражданите си, чрез приемни дни по селата, и да бъде верен помощник в работата на кметовете по тези населени места. Ще инициирам създаване на център за превенция и преодоляване на домашното насилие над жени и деца. Мога да бъда полезна в развитието на културната, икономическата и туристичесата дейност, където имам опит.

  Пристъпвам с отговорност към своята кандидатура, защото местната власт е тази, която трябва да създава увереност и да подкрепя инициативата на хората, в името на една по-добра среда за развитие. Бъдещето е в нашите ръце – ръцете, които не се страхуват да работят активно и знаят цената на труда.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари