ПАНИКА! Опасност от зараза в Алфарезорт, какво прави държавата… водата в чешмите е от дерето!


Сега е време институциите да си свършат работа. В к.к. Чифлик е доказано, че хотел Алфарезорт се водоснабдява от реката! Да, правилно чухте от реката!!!

ГРИША КОСТОВ

Тези факти бяха старателно отричани включително и от скандалната съдийка Антоанета Симеонова! Защо? Ами сами си отговорете?! Всички дела свързани с водата в к.к. Чифлик случайно се падат при нея?! Да, всички! Тя винаги е срещу американския инвеститор Пламен Данов. Винаги защитава Гриша Костов, който след като през декември 2016г. фалира Алфатур и се пренесе в Чифлик и започна кампания по фалит на к.к. Чифлик! Първо той затвори голямата Веника, после се опита да затвори няколко къщи за гости… сега иска да затрие к.к. Чифлик. Черната овца също е в схемата, а инспектората към ВСС трябва да отговори как така все тя се произнася по темата с водата в к.к. Чефлик.

Алфарезорт се водоснабдява директно от дерето и тази вода хората пият, защото си мислят, че е годна за питейно -битови нужди! Хотел ужас или Алфарезорт руши репутацията градена години, но Гриша Костов псува, крещи изпада в истерии, заплашва проверяващи и всеки, който попита защо в хотела да ползва вода от реката за питейни нужди?! Някой трябва да се намеси, а и санитари са нужни и към 4-ти километър или към Карлуково, за да се погрижат и за Гриша Костов и синът му. Явно го тормози факта, че фалира Алфатур, за да купи с парите Алфарезорт в Чифлик. Хиляди бяха измамени!

Коментари