Медията ни се натъкна на странен фейсбук на името на Елпром Харманли, който спонсорира разпространяване на материали свързани с фалита на Елма-АД от Борис Бояджиев, Николай Банев и Петко Митевски.

 

В свое интервю пред Нова Телевизия Борис Бояджиев продължава да мълчи къде са откраднатите от работниците и служителите на Елма-АД, бонови книжки до 3 000 броя, които са се прeляли в Индустриална Холдингова Компания, която изгърмя през 2011г., за да може отново Бояджиев да прибере последния залък на елпромци. Днес с боновете на хората от  Елма-АД Троян, Бояджиев е заграбил Елпром Харманли, Химатех и др. На площадка на Химатех сега ще строи небостъргач, а това трябваше да е на всички троянци, на работниците на Елма-АД. Измамата с боновите книжки лъсна преди години, но троянската полиция покри Бояджиев и делото бе прекратено, защото не бил известен извършителят. Днес обаче извършителят е явно човек на или самия Борис Бояджиев, защото след грабежа той стана най-големият акционер.  Днес видяхме коментар от „Васил Левски“, който заслужава да споделим:
Работниците и служителите на Елма-АД ще трябва да се настаняват в небостъргач в точка 2, точно до метростанцията, което ще им създаде голямо удобство, на Булевард „Г.М.Димитров“ в град София. Този имот както разбрахме е придобит с боновите книжки на троянци, на работници и служители на Елма-АД, които бяха измамен от приватизационен фонд „Свети Никола“.
Както предположихме коментара написан от „Васил Левски“ (сигурно човек ограбен от Борис Бояджиев) бе изтрит от Дияна Гергова, а коя е Дияна Гергова предстои да разберем.