Лъснаха измамите на лъжеца Борис Бояджиев (малкият Банев), Сезон 1, Част 5


Видяхме, че Борис Бояджиев не е от Троян, а от Асеновград. Разобличен!

Видяхме как бе създаден фондът за грабежи и измами на българския народ наречен НАЦИОНАЛЕН ПРИВАТИЗАЦИОНЕН ФОНД „СВЕТИ НИКОЛА“. Със съучредители роднините на Борис Бояджиев по линия на жена му, от Троян, майката и бащата на самия Петко Митевски свързан с обира на века, на Алфабанк с над 21 000 000 лева. Разобличен. 

 
Видяхме по време на Лотарията, както Борис Бояджиев нарича масовата приватизация как не изтърква билетчето с име Елма-АД и как през 2011г., чрез подставено лице пусна молба за фалит на Елма-АД (чрез Елком ООД), а през 2017г. лъсна като цедира вземането на Елком ООД, което било за 30 000 лева срещу символичните 1 000 лева. Адвокат навсякъде е адв. Иван Черпоков. Той е пълномощник и на Бояджиев при ликвидацията на приватизационния му фонд също през 2011г. Разобличен.
 
Видяхме как с боновите книжки на до 3000 троянци  бе създаден фонда на Борис Бояджиев наречен на „Свети Никола“ и благодарение на троянци и в частност голяма част от работниците и служителите на Елма-АД приватизаторт Борис Бояджиев стана милиардер. 
Бонови книжки на голяма част от троянци в това число на работниците и служителите на Елма-АД просто изчезнаха във фонда „Свети Никола“, преди години започна проверка в Полицията в Троян, но всичко потъна?! Борис Бояджиев взе спешни мерки и фалира фонда, като се оказа, че е станал най-големия акционер там и взе всички предприятия за милиарди. Какъв беше мотива за фалита, че предприятията не изкарват пари и няма средства за издръжка на фонда за масова приватизация. Така Борис пусна молба за фалита на фонда, и прибра всичко. Разобличен.

Индустриална Холдингова Компания тръгна към ликвидация.

Защо прикриха Борис Бояджиев и поредния му грабеж, защото е ченге от Държавна сигурност и заплашва с връзки по високите етажи на властта, а как иначе може да направиш всички тези изродщини и да ти се размине!? Това е малкият Банев и всички се страхуват. Бояджиев ползва мутренски похвати,  саморазправа, заплахи, тормоз, издевателства и какво ли не, да не забравяме, че той се легитимира навсякъде, че фондът му за масова приватизация е фонд на Държавна сигурност и затова е взел Ген. Любен Гоцев в надзорния съвет, за да страхува! Иначе Борис Бояджиев го играе жертва, това е учебникарски прийом от Държавна сигурност, да се правиш на жертва докато атакуваш, но това е първи курс, от където не е излязъл и до днес. Днес всичките му измами лъснаха и обира на троянци е само началото. Ето какво заграби Борис Бояджиев с боновите книжки на работниците и служителите на  Елма-АД, които са измамени, тези активи са на троянци:

На снимката Борис Бояджиев и Тодор Бояджиев на фона на Химатех и Елпром Харманли, които са на работниците и служителите на Елма -АД и на троянци, днес измамени от приватизатора с фалита на фонда и кражбата на боновите им книжки, за която кражба Полицията в Троян мълчи, въпреки хилядите разпити на потърпевшите.
На снимката Борис Бояджиев и Тодор Бояджиев на фона на Химатех и Елпром Харманли, които са на работниците и служителите на Елма -АД и на троянци, днес измамени от приватизатора с фалита на фонда и кражбата на боновите им книжки, за която кражба Полицията в Троян мълчи, въпреки хилядите разпити на потърпевшите.
Днес на площадка на Химатех в София ще се строи небостъргач на бул. „Г. М. Димитров“ и Борис Бояджиев е апортирал имота за 14 000 000 лева в други дружества, отново схеми, но това трябваше да е на работниците на Елма-АД с техните книжки го приватизира! 

… За разлика от терена на „Минстрой“ при този на „Артекс“ се вижда как е придобит. През 2014 г. свързаната с ПИБ „Либеро“ и „Борком 63“ (на собственика на „Елпром Харманли“ Борис Бояджиев) доброволно разделят огромния парцел до метростанцията на два отделни имота. От договора за делбата става ясно, че „Борком 63“ на Борис Бояджиев взима 60% от имота, или 9911 кв.м, докато останалите 6666 кв.м стават собственост на „Либеро“. Данъчната оценка на по-големия терен (който сега е собственост на „Артекс“) е 645 хил. лв., а на съседния – 430 хил. лв. В средата на май „Борком 63“ апортира имота в новооснованото дружество „Крон 21“, което месец и половина след това е купено от „Артекс инженеринг“. При апорта оценката на имота е малко над 14 млн. лв. (14 156 257 лв). 
Защо след като предприятията приватизирани с боновите книжки на работниците и служителите на Елма-АД губят и Борис Бояджиев щедро решава да ги отърве. Днес това губещо бреме, всички тези активи за милиарди са на разпореждане на самия Борис Бояджиев и строи небостъргачи на площадка на Химатех (Борком 63 е фирма в която са вляти тези декари, върху които днес се строят небостъргачите). А как така Бояджиев от акционер със 7 900 акции стана най-големият, не е ли свързано с измамата на троянци? Защо полицията в Троян го пази?! Защо страхува всички!? Малкия Банев е недосегаем за законите, но до кога народът ще гладува докато Банев и Бояджиев пируват със заграбеното от нас?! Троян е жертва на Банев и Бояджиев и всички днес го знаем.

 

 

Защо обаче всичко гравитира около 2011 година?! Защо искаше да изчезне Елма-АД? Защото не успя да я приватизира? Защо всички като започнем от инж. Пенчо Адърски, инж. Калчев, … и до днес куп специалисти работят в Елпром Харманли, за да ги учат как се правят мотори и те клетите все не успяват.?! Защо 2011г. Балканска Звезда започна да прави същите мотори като тези на Елма-АД начело с инж. Теодор Енев? Защо Петко Митевски обра Банката точно 2011г.!? Бояджиев в правото на отговор единствено защитаваше Банев, вместо да отговори за далаверите си!? 

Следва продължение …

 

 

 

 

 

 

Коментари