Кражба в Априлци


След получен сигнал и проведени незабавни издирвателни и заградителни  мероприятия от полицаи на РУ-Троян е задържан криминално проявен, 58-годишен жител на гр.Априлци, който е извършил кражба от дома на свой съгражданин. Отнети са били  меден съд тип „пиратник“, 3 бр. по-малки медници, радио и други дребни вещи, които полицаите са открили в автомобила, с който се е предвижвал извършителят. По случая е образувано досъдебно производство.

На 16.07.2015г. около 09.30ч.  на крастовище в гр.Луковит е настъпил пътен инцидент между лек автомобил «Опел» управляван от 70-годишен мъж от града, който  не пропуска движещия се по път с предимство 75-годишен велосипедист.  Велосипедистът е с охлузни рани, а на водачът на «Опел»-а е съставен акт по ЗДВП.

В РУ-Луковит е образувано досъдебно производство срещу две момчета  /на 16 и 15 години/ от с.Ъглен, които са  унищожили и повредили множество детски люлки и укрепващи елементи от предпазната ограда на детска площадка, разположена в  двора на читалището в с.Ъглен.

На 17.07.2015 г. в РУ-Тетевен е задържан А.С.-50 годишен от с.Галата, който около полунощ е заплашвал свои съседи с незаконно притежавана ловна пушка. Полицаи са иззели от дома на задържания 19 бр. патрони от различни марки. Срещу А.С. е образувано бързо производство.

 

 

Коментари