Няма да познаете кой насини окото на Сашо Диков


Сашо Диков се появи буквално обезобразен – със синьо-лилаво подуто дясно око, което едва държеше отворено. Журналистът втрещи с вида си, както колегите си, така и шефа на Специализираната прокуратура Иван Гешев, пише „Уикенд“ В сряда след полунощ пък Стажанта гостува в предаването на Милен Цветков по Нова тв и също изуми зрителите с отчайващия си вид.

Оказа се, че Диков, който сега работи в телевизия „Евроком“, се е блъснал жестоко в стъклена врата и именно това е причината посиненото му око. Във вторник Сашо се натресъл челно в портата и едва не си счупил главата. Типично в негов стил Диков се пошегува в Съдебната пала, че не е бил бит, и обясни, че има два варианта за контузията.

„Първата е проба за джендър грим, проба как да мина на другия бряг. Вариант две, което е самата истина, е, че се ударих в една стъклена врата. Просто не видях, че има врата“, заяви журналистът.

Той допълни, че инцидентът е станал във вторник по обяд в офиса. Първо се подула областта над веждата му, а сутринта синината вече била на окото му, отбелязва „Уикенд“. Диков уточни, че свидетели на неприятната сцена станали две секретарки.

Коментари