Нови имена се появиха за кандидати за кмет на Ловеч от двете големи партии ГЕРБ и БСП


Все по-голяма става интригата около това кои ще са кандидатите за кметове на областния град Ловеч. До момента няма официално издигнати кандидати от партиите.

От БСП готвят силна личност, с която ще се надяват да спечелят изборите в Ловеч. TroyanPress разполага с информация кои са спряганите кандидати от БСП за кмет – Милко Недялков, Димитър Горов, Минко Казанджиев и Радина Банкова като последната не е партийно обвързана. Коментарите в партията клонят към издигането на Радина Банкова, която е собственичка на „Крис Фешън“. Дали г-жа Банкова ще излезе на изборите  и ще се бори за победа, ще разберем скоро. БСП ще се борят до последно Ловеч отново да стане червен град.

Интрига има и в ГЕРБ. Както преди време ви информирахме в партията се коментират няколко имена за евентуален техен кандидат за кмет на Ловеч. Това са сегашният кмет на града Корнелия Маринова и бившият областен управител и настоящ шеф на АПИ Георги Терзийски. В последно време от източници разбрахме, че се е появило и трето име, което за момента се пази в тайна и най-вероятно ще надделее в избора на ГЕРБ за кмет. Припомняме, че настоящият кмет на града Корнелия Маринова не се ползва с голямо доверие от своите съграждани.

От ГЕРБ предстои да вземат решение съвсем скоро и да обявят официално кой ще е техният кандидат за кмет на областния град Ловеч.

Коментари